Conducatorul Marii Loji Nationale Romane 1880, Bartolomeu Savoiu, nevinovat in dosarul Toni Grebla. Cine ii repara imaginea patata nedrept?

Bartolomeu Constantin Savoiu, Suveran Mare Comandor al Marii Loji Nationale Romane 1880, cu gradul 33 in Masonerie a fost tarat, in calitate de suspect, in dosarul judecatorului gorjean Toni Grebla. In aceasi cauza sunt implicati, intr-un dosar disjuns, parlamentarii bacauani Iulian Iancu si Lucian Sova.Constantin Bartolomeu Savoiu

Dupa audierea de pe 22 ianuarie 2015, masonul Bartolomeu Savoiu a fost scos, in luna noiembrie de sub orice acuzare. Situatia a fost exprimata intr-o conferinta de presa, duminica, 5 decembrie 2015 (VIDEO).

Cei care l-au cunoscut pe generalul Constantin Bartolomeu Savoiu, personalitate enciclopedica a Romaniei, cunoscator al mai multor limbi straine, cu o experienta de viata impresionanta, implicat in actiuni majore in comertul din Orientul Mijlociu, Africa si nu numai si-ar fi putut da seama ca nu are cum sa faca faptele pentru care era suspectat.

Licio Gelli impreuna cu Bartolomeu Savoiu

Licio Gelli impreuna cu Bartolomeu Savoiu

Min 15: „Suntem urmariti ca vrem sa eludam un embargo al lui Putin. In primul rand, Romania poate sa exporte carne unde vrea. Am spus ce am gandit (n.r. in fata procurorului)“.

Min 18. „A doua zi, cand am fost chemat la DNA… Generalul Savoiu, subordonatul lui Putin, cumpara milioane de tone de carne. Cei care au scris aceste articole. Uitati ce filiera. Despre ce vorbim??“

Conferinta liderului masonilor din Romania a facut referire la responsabilitatea presei si a celor care activeaza in domeniu fata de denigrarea si distrugerea imaginii unor persoane, care nu merita acest lucru, impotriva carora nu exista probe. Constantin Bartolomeu Savoiu a promis ca va cere sa se faca dreptate, in Justitie, fata de unii jurnalisti de la Evenimentul Zilei si altii, care au luat pe „nemestecate“, fara vreo documentare, texte defaimatoare la adresa lui.

Despre Masoneria din Romania, dupa minutul 30:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *