Fostii PDL-isti din Bacau au luat teapa: nu au niciun candidat in PNL pentru functiile importante din judetul Bacau

Astazi, Biroul Politic National al Partidului National Liberal i-a validat pentru a fi candidatii PNL la alegerile locale din aceasta vara, pentru Primaria Bacau si Consiliul Judetean Bacau, pe senatorul Dragos Luchian si deputatul Ionel Palar. Decizia nemultumeste liderii democrat-liberali din Bacau, care si-au dorit candidatura la Consiliul Judetean Bacau. In ultimile luni, liderii fostei organizatii PDL Bacau au fost tot mai putin vizibili. Pentru cei mai multi dintre ei absorbtia partidului intr-un mare PNL reprezinta sfarsitul carierei politice. În cele mai multe localitati din judet, tot liberalii, care au majoritate in Biroul Politic Permanent, vor avea ultimul cuvant de spus. Practic, echipa din jurul co-presedintei Tudorita Lungu s-a predat fara niciun rezultat. Tudorita Lungu-PDL Bacau
Liberalii bacauani s-au scindat in ultimul an intre echipa sustinatorilor fostului presedinte Romeo Stavarache si grupul parlamentarilor Lucian Ciubotaru-Dragos Luchian. Deocamdata, Ionel Palar, cunoscut ca apropiat al primarului Romeo Stavarache, a fost validat candidat la Consiliul Judetean Bacau, spre nemultumirea celeilalte grupari.PNL Bacau a ramas in doi oameni, Palar si Stavarache

COMUNICAT PNL: Ionel Palar si Dragos Luchian, candidatii PNL pentru Consiliul Judetean si Primaria Bacau

Ionel Palar

 

Ionel Palar a fost validat candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau, iar Dragos Luchian la cea de primar al municipiului Bacau, în sedinta Biroului Politic National al Partidului National Liberal din 18 ianuarie 2016. “Buna gestionare a banilor publici si atragerea de fonduri europene prin proiecte ce vizeaza dezvoltarea judetului si dezvoltarea regionala sunt calea cea mai scurta pentru dezvoltarea coerenta si durabila a judetului Bacau” – a declarat Ionel Palar. El a mai afirmat ca va actiona pentru reasezarea relatiei cu Primaria Bacau pe principii de parteneriat, de cooperare si dialog permanent, în vederea dezvoltarii unor strategii de interes comun în domeniile educatiei, sanatatii si dezvoltarii mediului de afaceri.
Pe lânga acestea, Ionel Palar a precizat ca, la finalul mandatului sau de presedinte al CJ Bacau, îsi doreste ca toate casele si scolile din judet sa beneficieze de apa potabila, canalizare si energie electrica.Dragos Luchian

“Pentru mine este o mare provocare si îi asigur pe toti bacauanii ca voi fi un primar apropiat de ei, care va sti sa asculte si sa-i nteleaga pe oameni – a declarat Dragos Luchian. Voi schimba înca din prima zi institutia, transformând-o în una transparenta, care va raspunde tuturor problemelor cetatenilor. Orasul Bacau are nevoie de proiecte, de dezvoltare, dar, mai ales, de cooperare si dialog între toti partenerii”.
El a afirmat ca principalul sau obiectiv ca primar al Bacaului va fi crearea de noi locuri de munca. Pentru aceasta, va miza pe reindustrializarea orasului, prin crearea de facilitati care sa atraga investitii în industrii cu valoare adaugata ridicata. “Voi lansa în dezbatere publica un proiect pentru Bacau, care va cuprinde viziunea mea ca primar al orasului” – a precizat Dragos Luchian. Ionel Palar este co-presedinte al PNL Bacau, parlamentar, chestor al Camerei Deputatilor, iar în 2008 a fost vicepresedinte al CJ Bacau. Dragos Luchian, presedintele municipalei PNL Bacau, a fost viceprimarul orasului între 2008 si 2012, iar din 2012 este senator.
Biroul de presa PNL Bacau, 18 ianuarie 2016pdl bacauboschetar PDL-ist

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

2 Comentarii

  1. George spune:

    Buna gestionare a banilor publici, mai Ionele? :)) Tu nu reusesti sa gestionezi banii personali mai pampalaule, ramai dator la curve!

    • stupidpeople spune:

      George , prost mai mare ca tine , care si-a cumparat doua diplome de studii superioare la aceeasi specialitate , nici ca s-a vazut ! Un adevarat imbecil !!! Cand ramaii dator la courwe , ei bine , asa da performanta manageriala ! Ionel este barbat adevarat , mai silvianche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com