UPDATE Victor Ponta lanseaza în Bacau candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare

UPDATE:

Programul Prim-ministrului României, Victor Ponta, se anunta a fi destul de incarcat inainte de lansarea candidatilor, de la Bacau, pentru Parlamentul European. Premierul roman se va intalni cu premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, la Sculeni, in contextul eliminarii vizelor pentru cetatenii moldoveni, incepand din 28 aprilie.

„Primul-ministru al Guvernului României, Victor Ponta, se va afla marti, 29 aprilie, în localitatea Sculeni (Republica Moldova), alaturi de primul-ministru al Guvernului din Republica Moldova, domnul Iurie Leanca, pentru a marca eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni, de catre statele membre ale UE.  Victor Ponta si domnul Iurie Leanca vor sustine o conferinta de presa comuna. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, prim-ministrii guvernelor român si moldovean vor vizita partea româneasca a lucrarilor la gazoductul Iasi-Ungheni“, se arata in comunicatul Guvernului Romaniei.

„In cursul zilei de marti, 29 aprilie, Victor Ponta, Prim-Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Social Democrat va efectua o vizita oficiala in judetul Bacau. Agenda de activitati a vizitei cuprinde urmatoarele obiective :

 Victor Ponta Ora 15.00: Societatea Pambac SA

La intalnire va participa si Aurel Popescu, Presedintele Rompan, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase.

Ora 16.00: Spitalul Municipal Bacau

Ora 17.00:  Teatrul de Vara „Radu Beligan” Bacau

Prezentarea candidatilor Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014Victor Ponta (2)

Ora 18.30: Societatea comerciala Dedeman Bacau, cel mai mare angajator cu capital exclusiv romanesc. Va informam ca accesul reprezentantilor mass-mediei se va face in sala Teatrului de Vara cu incepere de la ora 16.30, locurile fiind rezervate“, se arata în comunicatul semnat de Bogdan Seto, purtatorul de cuvant al PSD Bacau.

2 Comentarii

  1. viorel spune:

    DL Botomei poate va iau mascatii de la intrunire.e mai bine ca un infractor nu este primar.

  2. Dr.Vasile Botomei saluta vizita premierului in Municipiul Bacau! Daca as fi fost primar l-as fi intampinat cu toti functionarii din primarie cu paine, sare, cozonac si oua rosii, caci vizita domniei sale mai inainte de a fi vizita de partid este vizita Primului Ministru al Romaniei!
    Dar cum nu este Botomei Primar, il voi intampina ca simplu cetatean!
    Bunul Dumnezeu sa-l lumineze pe premier cu toate cate ii sunt de folos pentru sufletul domniei sale de bun crestin si sa ne fie de folos si noua celor din popor care asteptam legi de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com