Virgil Mandru: „Vreau o politica constructiva in Bacau“

Virgil Mandru, presedintele Organizatiei Municipale PSD Bacau, crede ca va reusi sa impuna un alt mod de politica in Bacau iar organizatia pe care o conduce sa devina un exemplu, pentru alte organizatii din tara, prin transparenta si libera concurenta intre membri. Proprietarul Tohani, societate care are o cota de piata importanta in Romania, a reusit deja cateva performante notabile si in plan politic, in municipiul Bacau. In ultimul an, de cand este presedinte al Organizatiei Municipale PSD Bacau, a adunat noi membri, iar organizatia a fost impartita in 122 de organizatii locale, situate pe lânga sectiile de votare din oras.

 

Vreau o politica curata, transparenta“

„În 1999 am intrat în PSD. Cred în acest partid si mai cred ca a venit timpul sa facem o politica curata. Dupa 20 de ani de democratie, este important sa cooperam pentru a realiza o constructie politica, care sa fie o baza solida pentru societatea româneasca si concret, pentru comunitatea bacauana“, a spus Virgil Mandru.

 

3350 de membri PSD in Bacau

 

„Am pornit de la principiul unei constructii solide. Au fost înfiintate 122 de organizatii locale, care au fost pozitionate pe fiecare sectie de votare.  Avem peste 3350 de membri, din care 35% sunt femei, iar 25% sunt tineri. În toata aceasta perioada am construit caramida cu caramida, astfel încât în fiecare organizatie avem cel putin cinci membri activi zi de zi. Organizatia noastra s-a implicat în activitatea membrilor PSD din Consiliul Local Bacau, care au avut o serie de initiative si proiecte, în acord cu ideile noaste social democrate“, a spus Virgil Mandru, presedintele PSD din Municipiul Bacau.

Mândru este un creator de branduri, mândru ca este bacauan!

„Principiul meu de viata este acela ca poti fi lider în politica, atunci când în viata ai realizat ceva. M-as caracteriza ca un constructor. În 1990 am înfiintat o societate care se numea Edelweiss, a avut succes, am lansat o sampanie si treptat s-a consolidat imaginea unui brand. În 1996 am preluat Vinalcool Bacau, pentru o scurta perioada. A trebuit sa plec, deoarece au fost adusi noii proprietari. Atunci se lucra în trei schimburi, astazi vedem cu totii ce a ramas. În 1998 am preluat Vinalcool Galati, acolo nu s-a distrus. Mai mult, s-a ridicat foarte mult, câstigând o pozitie buna pe piata“, a mai spus Virgil Mandru.

 

Dupa Tohani, Mandru vrea sa construiasca PSD din municipiul Bacau

 

„Din anul 2000 sunt proprietarul domeniilor Tohani. Atunci nu însemna aproape nimic în România, avea o cota de piata sub 1 %. Am construit la Tohani totul, caramida cu caramida. Astazi a devenit unul din cei mai importanti producatori de vin din România. Am facut prima oara o fabrica noua. Pâna nu faci ceva bun, nu poti sa te astepti sa te aprecieze consumatorii. Am investit cinci milioane de euro în fabrica si aproximativ 10 milioane în plantarea a peste 500 de hectare de vie. Acum avem o cota de piata importanta în România. 7 din 100 de sticle vândute sunt de la Tohani. Acestea sunt brandurile pe care le-am construit pâna acum, aici este o parte din mine. Dar am considerat ca a venit timpul pentru a dovedi mai mult, pentru o constructie politica trainica“, a mai spus Virgil Mandru.

Citeste si: PSD: „Vom fi principala forta politica din Municipiul Bacau!“/ Consiliul Municipal isi desemneaza candidatii pentru alegerile locale din 2012

„Alternativa la Traian Basescu nu este Mircea Geoana, ci Victor Ponta, PSD si USL”

Romeo Stavarache, bantuit de fantomele trecutului/ „Cici Balerina” a schimbat istoria Bacaului

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com