Ovidiu Budeanu si profesorul Neculai Lupu il sustin pe Adrian Mironescu la Primaria Bacau

Omul de afaceri Ovidiu Budeanu a semnat astazi adeziunea pentru intrarea in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) Bacau. Conducerea Organizatiei Judetene a UNPR Bacau l-a numit vicepresedinte al partidului la nivel judetean si coordonator al activitatii in municipiul Bacau. Alaturi de Ovidiu Budeanu, tot la UNPR, a venit si  profesorul universitar Neculai Lupu. Ambii militeaza pentru normalitate, pentru eliminarea spagii din administratia publica locala, a coruptiei generalizate.

 

„Nu înteleg de ce se bucura unii când ajung primari. E un mare sacrificiu sa-ti dedici timpul administrarii unei comunitati. Functia de primar reprezinta o responsabilitate enorma. Cred ca a venit timpul normalitatii, in care mediul economic sa poata colabora cu administratia locala, fara constrangeri, fara coruptie, pentru binele intregii comunitati“, a spus Ovidiu Budeanu, vicepresedintele UNPR Bacau.

 

Omul de afaceri bacauan, care are o avere care depaseste 30 de milioane de euro,  a intrat spontan in UNPR, deoarece a considerat ca doar aici se regaseste. Patronul de la Arena Mall, pana in 2004, a fost unul din liderii marcanti ai PNL Bacau. Budeanu,  Petru Placinta, Valeriu Gheorghe au fost marginalizati de Romeo Stavarache, care a preferat sa-si creasca o generatie noua de politcieni si oameni de afaceri, bine hraniti din bani publici. „Cred ca Adrian Mironescu va aduce schimbarea in Bacau. Am incredere in corectitudinea lui“, a mai spus Ovidiu Budeanu.

 

Si profesorul universitar Neculai Lupu, cancelarul Universitatii „George Bacovia“, din Bacau isi propune sa fie activ in randurile UNPR. „Imi place aceasta echipa. In ultimul an s-a intarit foarte mult, are acum forta necesara pentru a face schimbarea“, a spus Neculai Lupu.

 

UNPR Bacau a sustinut astazi o conferinta de presa, la sediul partidului din Pasajul Revolutiei, pentru a face publice schimbarile din cadrul organizatiei. „Tin sa le multumesc noilor membri, care au inteles ca a venit timpul sa facem o altfel de politica. Vom avea forta necesara pentru a ne realiza obiectivele, pentru a castiga Primaria Bacau“, a spus Adrian Mironescu, presedintele UNPR Bacau. La conferinta au mai luat parte si alti lideri ai partidului (prim vicepresedintele Ovidiu Elisei, vicepresedintii Vasile Manole, Valentin Visan, s.a.). Progresistii bacauani se vor implica in urmatoarea perioada pentru intarirea filialei municipale de partid, dar si celorlalte organizatii din judet.

Citeste si :Adrian Mironescu promite: UNPR va lua 15% in Bacau

Onesteanul Daniel Balan a castigat cupa UNPR la table

„Aparitia UNPR nu este intamplatoare, suntem una din caile lui Basescu“/ „Partidul isi propune sa castige 20 de primarii in Bacau“(galerie foto)

 

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

  1. Iosif spune:

    Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com