Exclusiv: Ovidiu Budeanu a trecut la UNPR/ Omul de afaceri, care detine Arena Mall, crede ca Adrian Mironescu va deveni primarul Bacaului in 2012

Ovidiu Budeanu a declarat in exclusivitate pentru www.ziaruldegarda.ro ca a intrat in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si ca il va sustine pe Adrian Mironescu, presedintele UNPR Bacau, la alegerile locale  din 2012.

 

Omul de afaceri bacauan are o avere, estimata de Revista Capital, de peste 30 de milioane de euro si ocupa locul 198 la nivel national. Ovidiu Budeanu are 50% din Arena Mall, Hotelul Magura Verde, SC Apa Canal Onesti, iahturi, masini de lux, etc. In ultimii ani a activat discret in politica, pentru Partidul National Liberal (PNL) Bacau, dar a preferat sa-si vada de bussines, fara sa militeze in mod deosebit pentru vreunul din politicienii bacauani. Dezamagit de actualul primar Romeo Stavarache si de situatia economica a orasului, Ovidiu Budeanu a trecut de partea UNPR. „Cred in capacitatea si corectitudinea lui Adrian Mironescu. Este un politician cu un caracter puternic, care va reusi sa faca din acest oras un loc atractiv pentru investitori, fapt care va aduce multe locuri de munca. Il sustin la alegerile locale din 2012, deoarece cred ca este omul potrivit, de care are nevoie Bacaul“, a spus Ovidiu Budeanu.

Adrian Mironescu: „Ovidiu Budeanu este un vechi prieten, la care tin foarte mult“

 

Presedintele UNPR Bacau a reusit in scurt timp sa faca o organizatie puternica de partid. Desi formatiunea politica pe care o conduce are doar un an si jumatate, Mironescu a reusit sa treaca de partea sa 9 primari si sa infiinteze organizatii in toate localitatile din judet. Totodata, mai multi oameni de afaceri, cu potential financiar, au venit alaturi de el. „Sustinerea domnului Budeanu ma onoreaza. Este un vechi prieten, un om valoros si capabil, la care tin foarte mult“, a spus liderul progresistilor bacauani.

Adrian Mironescu a fost prefect al Bacaului din 1999 pana in 2001, iar in perioada 2005-2010 a fost sef al Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale, cu rang de ministru secretar de stat. In ultimul an ocupa functia de consilier personal al presedintelui Agentiei Nationale a Rezervelor Statului si Probleme Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com