„Vinurile de Iasi vin la Bacau“ face parte din campania de promovare a vinurilor iesene ca destinatie turistica. Participantii la evenimentul din Bacau au fost învatati cum sa deguste un vin, câte de importante sunt mirosul si buchetul inconfundabil al sortimentelor rezultate din podgoriile Moldovei. Oameni de afaceri bacauani dar si specialisti enologi au luat parte la evenimentul organizat la Hotel Decebal din Bacau, de Icar Tours si Vinia. Organizatorii au dat spre degustare cinci dintre cele mai bune vinuri de la Vinia: Savignion Blanc Iasi (vin alb sec), Grasa de Cotnari (vin alb demidulce), Busuioaca de Bohotin (vin roze demidulce), Merlot&Feteasca Neagra Bohotin Crama 9 (vin rosu sec), Cabernet Sauvignon Bohotin Crama 9 (vin rosu sec) dar si un lichior de lamâie, Limoncello di vino. „Ne-am gândit sa cream un brand de prezentare a zonei Iasiului si de aceea am ales un parteneriat cu Vinia“, a spus Florin Barhalesc, directorul Icar Tours. Giulio Patriche, managerul Vinia Iasi dar si enologul Vasile Mreuta au prezentat calitatile sortimentelor degustate.
Degustarea de vinuri a fost organizata cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Bacau, Hotel Decebal si Cofetaria Lady Vi. Puteti citi si:
„Romanian Top Hits“ înghite 100.000 de euro din bugetul local (Galerie Foto)
Emanuela Radu, iubita lui Doru Sechelariu, locul 3 la Miss Universe România(Galerie Foto)