Protocol de colaborare intre agentiile de turism din Romania si Republica Moldova

Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania s-a reunit, pe 8 decembrie, moment in care a fost semnat si un protocol de colaborare cu asociatia omonima din Republica Moldova. Ambele asociatii isi propun sa dezvolte parteneriate, care sa conduca la intensificarea promovarii destinatiilor turistice din cele doua tari, dar si din alte locuri exotice din lume.

„Ne dorim ca acest prim pas in colaborarea stransa care incepe astazi, sa fie unul istoric si sa nasca o colaborare fructuoasa intre asociatiile din cele doua tari. Republica Moldova poate fi un important exportator de servicii pentru piata turistica din Romania si este greu de crezut ca in lipsa unei cooperari interstatale aceste servicii pot progresa. ANAT Moldova doreste sa se reorienteze catre Romania atat in achizitionarea unor destinatii exotice, cat si a celor de baza. Printr-o colaborare stransa ne dorim sa faurim impreuna o piata puternica, in continua dezvoltare”, a spus Sevastian Botnari, presedintele ANAT Republica Moldova.

 

„Ne face o deosebita placere sa avem astazi alaturi de noi delegatia ANAT Moldova. Ne dorim in primul rand sa impartasim fiecare din experienta dobandita si sa ne intarim eforturile in directia unor strategii cat mai bune pentru promovarea imaginii turistice a tarilor noastre la scara internationala, si pentru consolidarea circulatiei turistice intre cele doua tari, prin participarea cu expertiza proprie fiecarei asociatii. Suntem onorati sa semnam astazi Parteneriatul cu fratii si prietenii nostri din Moldova si sa stabilim primele campanii si Oferte Speciale ale anului 2012 impreuna”, a spus si Corina Martin, Presedinte ANAT Romania

 

„Consiliul Director al ANAT  a luat in discutie si alte teme, intre care propunerile ANAT privind modificarea legislatiei cu privire la activitatea touroperatorilor si agentiilor de turism, in sensul cresterii protectiei turistilor si asigurarii unui mediu de afaceri concurential corect pe piata de profil, Calendarul de Targuri ANAT pentru 2012, precum si Stategia privind activitatea ANAT pentru anul viitor”, a precizat Adriana Caranfil, responsabil marketing si PR, in cadrul ANAT. Citeste si:

În weekend, bacauanii prefera marile capitale culturale europene

Un loc de relaxare si tratament-Mina Salina Targu Ocna(Galerie foto)

Oferte de vis pentru Craciun si Revelion/ Update: vezi cele mai bune preturi la agentiile de turism!

Materiale promotionale in proiectul “Promovarea turismului cultural în judetul Bacau“

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com