VIDEO SC Servicii Publice Iasi. Cateva date comparative cu S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau S.A

In 2010 a fost infiintata S.C. Servicii Publice Iasi S.A., prin reorganizarea fostei Directii de Servicii Publice Municipale Iasi din cadrul Municpiului Iasi. Dupa mai bine de 7 ani societatea ieseana e structurata pe mai multe departamente si are 621 de angajati. Lucrarile facute in Iasi au schimbat la fata orasul de pe Bahlui, redandu-i demnitatea de capitala a Moldovei.

sursa foto novaapollonia.ro

Fosta administratie din Bacau a avut intentia realizarii unei astfel de societati, (Novabac S.A.), idee abandonata asemeni multor proiecte. Administratia locala instalata dupa 2016 a infiintat prin HCL 352, din 6 decembrie 2016, SC Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau S.A, prin reorganizarea pe cale administrativa a Directiei Salubrizare Agrement Parcuri si a Sectiei Siguranta Circulatiei, deservire auto si interventii operative, din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Bacau.

In prezent, societatea din Bacau are 57 de angajati, cu tot cu personalul TESA, conducere, resurse umane si cateva luni de activitate. Au fost realizate lucrari in 33 de sali la clasele pregatitoare, lucrari de DDD in mai multe zone din oras, lucrari de intretinere si reparatii in scoli, baze sportive, Teatrul de Vara, Bazinul de Inot s.a.. Au fost realizate banci, cosuri de gunoi si s-au montat ornamentele festive pentru Sarbatori.
Dupa 7 ani de activitate, S.C. Servicii Publice Iasi S.A. arata pe site-ul propriu cum a schimbat orasul si poate fi un model pentru S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com