Daruri pentru copiii din familiile defavorizate din comuna Parincea. „Magia Craciunului izvoraste din bunatate“, campanie umanitara desfasurata de Universitatea George Bacovia

32 de copii din sase familii defavorizate din comuna Parincea au primit joi, 21 decembrie, daruri de Craciun urmare a campaniei desfasurate de Universitatea George Bacovia din Bacau. Studentii universitatii bacauane, coordonati de lectorul dr Violeta Urban si asistentul universitar Laurentiu Novac au desfasurat in perioada 27 noiembrie – 20 decembrie 2017 campania umanitara „Magia Craciunului izvoraste din bunatate“.
Astfel, au fost colectate din donatii alimente, haine, jucarii, dulciuri, rechizite, bani (din care se vor cumpara cadouri de Craciun) pentru cateva familii cu multi copii, care locuiesc in mediul rural. „Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi! Multumesc absolventilor, studentilor, colegilor si celor care au donat fara sa ne cunoasca. Cu adevarat Magia Craciunului izvoraste din bunatate!!! Mâine revenim cu fotografii si cu zâmbete gingase si sincere de copii! Ma înclin în fata celor care ne-au fost alaturi si-i multumesc bunului Dumnezeu ca si anul acesta reusim sa aducem MAGIA CRACIUNULUI în sufletele unor copii care…..nu l-au intalnit înca pe Mos Craciun“, a precizat lectorul universitar Violeta Urban, intr-o postare pe Facebook.
„Misiune indeplinita, astazi, 21 decembrie 2017. Acesti copii merita o sansa la o viata normala si ar trebui sa fie lasati si indrumati sa mearga la scoala ! Moldova rurala e tot mai saraca!“, a constatat Laurentiu Novac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com