Victor Ponta isi lanseaza oficial candidatura pentru presedentia Romaniei. Premierul va fi online la Congresul PSD Bacau

Victor PontaCosmin NeculaSocial democratii din intreg judetul Bacau vor fi prezenti maine, 12 septembrie, la Teatrul de Vara „Radu Beligan“ din municipiul Bacau, unde va avea loc Congresul Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat.

Evenimentul va incepe la ora 16.30, cu prezentarea raportului de activitate al Organizatiei judetene a PSD pentru ultimul an, de cand organizatia este condusa de Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.

Benea -PSD BacauDragos Benea si Victor Ponta Vor fi expuse realizarile partidului atat la alegerile europarlamentare din luna mai, dar si asteptarile pentru alegerile prezidentiale. „Tot cu aceasta ocazie, de la ora 17.30, va avea loc nominalizarea presedintelui partidului, Victor Ponta, pentru depunerea candidaturii la alegerile prezidentiale. Premierul va fi in videoconferinta cu toate organizatiile de partid PSD din tara, in direct, din Alba Iulia“, a precizat deputatul Cosmin Necula, presedintele Organizatiei municipale Bacau a Partidului Social Democrat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com