Vasile Botomei: „Mircea Geoana a intrat in Partidul Popular si va candida pentru Primaria Capitalei“

Mircea Geoana, fortat de apropiatele alegeri, a decis sa intre in Partidul Popular, unde a primit functia de presedinte executiv. El a fost desemnat candidat la Primaria Capitalei. Desi au aparut zvonuri ca Mircea Geoana va infiinta Partidul Stangii din Romania sau Partidul Romania Europeana, se pare ca fostul lider PSD a decis sa se reorienteze politic spre un partid de centru. Mircea Geoana este plecat in SUA, pana in data de 5 februarie, si nu a putut oferi un punct de vedere oficial.

Senatorul Mircea Geoana este presedinte executiv PP

Anuntul privind trecerea la Partidul Popular a fost facut de cunoscutul avocat bacauan dr. Vasile Botomei, care a afirmat ca s-a consultat cu fostul Presedinte al Senatului pentru luarea acestei decizii „ Pe 11 ianuarie, la Bucuresti, am stat de vorba vreo doua ore cu dumnealui. A ajuns la concluzia ca nu mai are timp sa infiinteze un alt partid. Dupa o alta intrevedere cu presedintele Partidului Popular, Vladu Alexandru Sadovan, Mircea Geoana a decis sa intre in aceasta formatiune politica, unde a primit functia de presedinte executiv. Mircea Geoana este un om extraordinar, integru,  o adevarata capacitate, care refuza sa faca orice compromisuri. Cred ca de data aceasta va castiga alegerile“, a spus Vasile Botomei.

Mircea Geoana a premeditat intrarea in PP?

Dr Vasile Botomei a postat un scurt articol pe site-ul propriu, din care rezulta ca Mircea Geoana a „premeditat“ intrarea in Partidul Popular de sase luni de zile. „Negocierile cu P.P. sau incheiat pe 25 ianuarie 2012. Stirea este cofirmata de Presedintele Vladu Alexandru Sadovan. Presedintele P.P., a declarat: Cu Mircea Geoana am purtat discutii de 6 luni in urma. Acesta este candidatul P.P. la primaria capitalei. Acum va castiga!
Semnul electoral al P.P., este simbolul victoriei, torta cu flacara olimpica“,
se arata in articolul postat de avocatul bacauan Vasile Botomei.

Zvonuri…

Stirea lui Vasile Botomei contrazice total zvonul aparut pe Nasul Tv: „Fostul  lider PSD, Mircea Geoana cauta in aceste zile oameni pentru un nou partid a carui denumire este Partidul Romania Europeana. Nasul TV a incercat sa afle mai multe detalii de la Mircea Geoana despre noua formatiune politica, insa acesta nu a putut fi contactat“, se arata intr-o scurta postare pe site.

Mircea Geoana vrea sa nu piarda „anul victoriei”2012

Vasile Botomei explica de ce Mircea Geoana a renuntat la ideea inregistrarii unui alt partid. „Infiintarea unui partid este o procedura lunga, care dureaza cateva luni de zile, perioada de timp pe care Mircea Geoana nu o mai are la indemana pentru a participa la alegerile locale“, a mai spus Vasile Botomei.

3 Comentarii

 1. C-tin de andreica ciocan spune:

  UNICUL „Partidul Poporului” condus de DL Prof Univ dr Constantin Cojocaru(nu ala care are apendicele dan diaconescu) nu are stire de un asemenea demers a lui geoana. Rugam a fi tratate cu respect literele mari!!!!

 2. gimy spune:

  Voi chiar nu va puneti un semn de intrebare!?daca Botomei asta nu e nebun…nici la spitalul 9 nu are ce sa-i faca!

 3. In sfarsit s-a identificat un lider natural,adevarat si sanse de invingator, in spectrul politic al Romaniei!
  Singurul opstacol care l-a impiedicat pe Mircea Geoana sa fie confirmat in functia de presedinte al Romaniei, este indepartat de drept.
  Drumul pentru senatorului Mircea Geoanaeste deschis la maxim!
  Este candidatul perfect in opinia membrilor de paritid din structura teritoriala din PSD,care nu au fost consultati cand Presedintele Senatului a fost exclus din partid!
  Este o solutie favorabila si pentru membrii reformatori din PDL!
  Si actualul Presedinte de Senat, Vasile Blaga a dorit sa se organizeze in acest partid!
  Partidul astepta pe cel care se cuvenea.
  Si s-a potrivit perfect pentru competenta si idealurile celui mai redutatbil candidat pentru presedentia Romaniei.
  Nimeni nu putea sa fie mai popular si mai potrivit pentru functia de presedinte executiv, decat senatorul Mircea Geoana.
  Am deplina incredere in viitorul politic al acestui partid, cu Mircea Geoana in functia de presedinte executiv.
  Si modul de prezentate este unul inedit, anuntat de un doctor in drept, fara regim de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com