Vasile Asandei, noul sef al ADRNE, dupa condamnarea lui Apostol

Începând de luni, 16 februarie, ADR-NE este condusa interimar de Vasile Asandei. Decizia a fost luata de conducerea Vasile AsandeiConsiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord Est. Institutia, cu sediul în Piatra Neamt, îsi asigura partenerii, beneficiari ai finantarilor europene, ca  activitatea nu va fi perturbata, chiar daca au fost condamnati  Constantin Apostol, Gheorghe Harja, Ionel Popa si Romeo Sauciuc, toti cu functii de conducere.

Decizia numirii unui nou sef, interimar, a fost luata de Consiliul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord -Est, luni: „Urmare a consultarii prin procedura scrisa a Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, a fost desemnat directorul general interimar al ADR Nord-Est, în persoana domnului Vasile Asandei, începand cu data de 16 februarie 2015“.

Centrul Regional de Studii Nord-Est: 

„Vasile Asandei este jurist cu experienta in dreptul comercial si al afacerilor si absolvent al unui master privind medierea conflictelor in drept. A sustinut numeroase cursuri si instruiri pe tema prevenirii si combaterii fraudelor in gestionarea fondurilor europene.

De asemenea, este specializat in managementul resurselor umane, dezvoltare institutionala si leadership. Domnul Vasile Asandei are o experienta de 12 ani in constructia institutionala privind dezvoltarea regionala si implementarea programelor finantate din fonduri europene. In prezent, indeplineste functia de Director Juridic si Resurse Umane in cadrul ADR Nord-Est.

In iunie 2012, a fost certificat ca trainer in Leadership, de catre Extremadura Business School.
“Cred cu tarie ca principala resursa a oricarei organizatii sunt oamenii, iar leadershipul este cea mai buna cale de urmat pentru a pune in valoare adevaratul lor potential”, a afirmat Vasile Asandei.

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com