Valerian Vreme a ramas Ministrul Comunicatiilor, pe Facebook

Onesteanul Vreme, care a fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale în Guvernul Boc, a uitat sa modifice informatiile de pe contul personal de Facebook, desi a fost activ în ultimile zile.

Valerian Vreme a ramas Ministrul Comunicatiilor pentru cei 2257 de prieteni pe care i-a acumulat pe pagina oficiala de Facebook. Desi în ultimile zile a adagat noi prieteni, ca Biro Attila, Adrian Galben sau Cristina Ticu, Vreme a uitat sa-i anunte ca nu mai este sef la Comunicatii.

Chiar si asa, deputatul bacauan se poate lauda ca are o pagina bine întretinuta. În cont are 112 poze, din care nu lipsesc Nadia Comaneci sau Loredana Groza, ambele din Onesti. Si tinerii din orasul de pe Trotus, care au avut ocazia sa mearga în Capitala, la Comunicatii, se gasesc în poze. Printre prieteni, alaturi de multe domnisoare tinere, care apreciaza activitatea lui Valerian Vreme de la Minister, se gasesc si unii politicieni. Este si cazul domnisoarei Mihaelei Badic, fosta colega de partid si primar în comuna Helegiu. Mai trebuie spus ca Valerian Vreme va candida în vara pentru fotoliul de primar al Onestiului. Si probabil, tot atunci îsi va modifica si statutul pe pagina de socializare.

Tot pe pagina de Facebook aflam ca Vreme este interesat si de barbati si de femei. Ca om si ca politician se descrie astfel: „Am un obicei foarte prost pentru un politician, îmi respect promisiunile facute. Orice câstig presupune o pierdere si orice pierdere implica un câstig!“, spune onesteanul. Nu am reusit sa obtinem mai multe explicatii despre aceste principii de viata.

Desi Valerian Vreme nu mai este ministru de câteva zile, continua sa aiba o agenda foarte încarcata. În ciuda apelurilor telefonice repetate, Vreme nu a fost de gasit, pentru a oferi un punct de vedere.

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com