Partidul Verde Bacau propune un alt mod de a face politica

Arhitectul Mircea Adrian Sandulescu a devenit presedintele Organizatiei Judetene Bacau a Partidul Verde, singurul partid cu doctrina ecologista recunoscut de Verzii Europeni. Totodata, liderul bacauan al verzilor a fost desemnat vicepresedinte la nivel national, in urma ultimei intalniri a Partidului Verde, care a avut loc in Capitala, la sfarsitul lui ianuarie.

„Verzii construiesc“-Proiecte gratuite de case în mediul rural

Vineri, 10 februarie, la sediul Partidului Verde (PV) Bacau a avut loc o conferinta de presa sustinuta de presedintele Mircea Sandulescu, Nicu Baba-Giurgiucanu, vicepresedintele Organizatiei Municipale si Roxana Adomniti,  secretarul filialei locale. Cu aceasta ocazie, a fost prezentat proiectul “ Verzii construiesc”. Mircea Sandulescu a declarat ca oricare dintre cei interesati pot beneficia gratuit de proiecte de autorizare pentru case cu una, doua sau trei camere. Acestea vor fi oferite cetatenilor din Bacau, prin intermediul Organizatiei Judetene si a filialelor locale ale Partidului Verde Bacau.

În cadrul aceleiasi conferinte de presa, vicepresedintele Organizatiei Municipale Nicu Baba-Giurgiucanu a facut o declaratie politica cu privire la asteptarile pe care le are de la Partidul Verde: „Tin sa precizez ca, nu am mai facut parte din nici o alta strutura politica. […] În Partidul Verde am gasit oportunitatea de a contribui la îmbunatatirea conditiilor de viata ale bacauanilor, la siguranta lor civila si la garantarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor.” Nicu Baba-Giurgiucanu a criticat si maniera în care clasa politica din ultimii 22 de ani, s-a folosit de functiile publice pentru a-si urmari interesele personale.

“M-am implicat în politica din convingerea ca este nevoie de înnoirea clasei politice… Am decis sa infiintam Filiala Judeteana a Partidului Verde motivati de faptul ca nici unul dintre noi nu ne-am regasit în mentalitatea afisata de celelalte partide…”. Cei doi lideri ai verzilor au lansat catre bacauani îndemnul de a se apuca de politica si considera aceasta drept singura solutie pentru a scapa de cei care ne conduc într-o directie gresita. “Noi nu vrem sa facem referire la cineva anume, pentru ca fiecare cetatean stie si singur cine sunt cei care au mintit în campaniile precedente”, a declarat Mircea Adrian Sandulescu.

Sediul organizatiei judetene se afla la adresa din strada Oituz, nr 17 si pot fi contactati pe facebook bacaul verde si partidul verde bacau sau la adresa electronica office@verziibacau.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com