UPDATE FOTO: Alearga pentru sanatatea ta, de Ziua Mondiala a Sanatatii

„Alearga pentru sanatatea ta!“ este numele evenimentului organizat duminica, 6 aprilie, de social democratii bacauani, care celebreaza astfel Ziua Mondiala a Sanatatii (luni-7 aprilie).

UPDATE FOTO: Peste 400 de bacauani s-au strans duminica, 6 aprilie, la crosul organizat de PSD Bacau in centrul Bacaului. Foto:

afis alearga pentru sanatatea ta„PSD Bacau, „Departamentul de tineret, sport si sanatate“, îi invita pe bacauani, PSD are un sediu modern si 3350 de membri in municipiul Bacauduminica 6 aprilie, de la ora 12:00, la competitia  „ Alearga pentru sanatatea ta! Editia I” .Fie ca se antreneaza zilnic, fie ca alearga de placere si pentru sanatate, competitia va fi deschisa tuturor categoriilor de vârsta.

Organizatorii au pregatit câte o cursa pentru fiecare: CADETI – 14(fete; baieti) JUNIORI +14 (fete; baieti)  SENIORI +18(fete; baieti) . Crosul  se va desfasura pe traseu Parcul Trandafirilor – Primaria Bacau,  pentru 3 categorii determinate de vârsta participantilor, respectiv  -14 ani, +14 ani si +18 ani. Înscrierile se pot face la sediul PSD Bacau si la  locul de desfasurare a competitiei. Vor fi premiate  locurile 1, 2 si 3 de la fiecare categorie de vârsta. Fiecare concuret  va participa si la o  tombola cu premii surpriza.Acest eveniment sportiv a fost initiat pentru a marca într-un mod inedit Ziua Mondiala a Sanatatii,c are se celebreaza, an de an, pe 7 aprilie“, se atata in comunicatul organizatorilor de la „Departamentul de tineret, sport si sanatate“ al PSD Bacau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com