Un Vadim la Casa Alba. PRM saluta alegerea lui Donald Trump ca presedinte al SUA

Partidul Romania Mare a fost prima formatiune politica din Romania care si-a manifestat, printr-un comunicat, satisfactia ca invingator la alegerile pentru presedentia SUA a fost desemnat Donald Trump. Cu vederi mai conservatoare, de pe pozitie nationalista, alegerea noului presedinte inseamna si un punct de cotitura in politica globala.donald-trump

„Bucuresti, 9 noiembrie 2016: Partidul România Mare (PRM) saluta alegerea republicanului Donald Trump în functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) ceea ce ne arata ca acolo unde democratia functioneaza cu adevarat, calculul hârtiei nu afecteaza voturile oamenilor.

Nici o estimare facuta în birouri nu poate învinge realitatea si nemultumirile acumulate în timp, fata de ierarhizari artificiale si reguli amorfe ale unor asa zise dinastii politice.

În anul 2000, România a fost într-o situatie asemanatoare, când Corneliul Vadim Tudor a intrat în turul decisiv pentru presedintia României cu Ion Iliescu. Atunci însa, electoratul român nu a fost pregatit sa voteze un nationalist autentic si a pierdut sansa de a avea un viitor mai bun decât cel în care este acum.

Suntem siguri însa ca de aceasta data, urmând exemplul poporului American, ca si românii vor lua un exemplu de la cetatenii americani si la alegerile din 11 decembrie vor alege inteligent si vor trimite acasa clanurile politice din România.

Felicitari invingatorului!“, se arata in comunicatul PRM, postat si pe Facebook, preluat si de dcnews.ro sau alte surse media.vadim-tudor-1

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. Redresorul spune:

    Mancati bors . In primul rand comparatia nu-si are sensul .
    Trump este un om de afaceri de talie federala in SUA , pe cand de Vadim , nu a auzit nimeni de el peste hotarele lagarului nostru – dupa ce a ajuns in CE , in loc sa ne spuna ce a rezolvat acolo , el dadea mancare la cainii strazilor , a uitat de patrie , de patriotism , de curatarea tarii de hoti . Trump nu va face asa ceva cu americanii de rand . Daca o sa continuati asa , o sa ajunga la urechile presedintelui SUA bataia de joc facuta de media obscura din Romania , le va aduna si apoi va raspunde nefavorabil tocmai cand vom avea nevoie sa colaboram . Sau , poate chiar asta vreti sa realizati ? V-a cerut cineva cu orientari pro-russia ? Le faceti jocul ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com