“Pisicile Rosii“ merg pe Arena Nationala la meciul Romania- Polonia

„Pisicile Rosii“ din Magura vor fi prezente la Bucuresti, la meciul echipei nationale a Romaniei disputat cu Polonia. Mesajul iubitoarelor sportului este unul de sustinere sportului rege dar si a fotbalistilor bacauani Chiriches si Pantilimon.pisicile-rosii-magura

Comunicat: „Pisicile Rosii merg în vizita la Federatia Româna de Fotbal, unde se vor întâlni cu cei care conduc fotbalul românesc, dar si cu fostii jucatori din „Generatia de Aur”.De la ora 21.45, fotbalistele  Bacaului vor fi alaturi de tricolorii lui Christoph Daum la meciul cu nationala Poloniei, de pe Arena Nationala, si îi vor încuraja pe Pantilimon si Chiriches, bacauanii nostri, dar si pe ceilalti tricolori: Hai, România!  

Fotbalul dincolo de faptul ca este cel mai iubit sport de pe Pamânt, este si un fenomen social, iar Asociatia Fotbal Club Magura 2012 sprijina si promoveaza  valorile sportive si în acelasi timp îsi îndreapta eforturile catre un succes pe plan social.

„Mi-am cunoscut tatal la un meci de fotbal, iar atunci mi-am dat seama cât de important este fotbalul dincolo de fenomenul sportiv ”– Ana Marin – jucatoare si studenta la Relatii Internationale.

„Joc fotbal de mutlí ani, iar de un an fac parte din familia Pisicilor Rosii. Fotbalul mi-a aratat ca înseamna si altceva. Într-o zi voi fi coechipera cu fiica mea pentru ca fotbalul e o familie si mai mare. ” – Irina Andries – jucatoare si angajat  Evidenta Populatiei.

„Fotbalul ne uneste si ne ajuta sa formam oameni, caractere si cariere. Nu e greu de înteles ce înaseamna fotbalul- un mod de viata sanatos. Multumim partenerilor nostri, Federatia Româna de Fotbal, Primaria si Consiliul Judetean Baacau  pentru sprijinul acordat pentru ca aacest proiect strâns legat de responsabilitatea sociala sa ne bucure pe toti.  –Catalin Cojocaru – presedinte As. F. C.Magura  2012 Bacau.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com