Un batalion de militari romani s-a inrolat pentru Noua Rusie, in armata Republicii Populare Donetk, afirma o televiziune a separatistilor

Batalion de romani in DonetkDezinformare sau realitate? Un videoclip postat recent pe youtube.com prezinta un batalion care ar avea in componenta militari voluntari proveniti din Romania, dornici sa opreasca razboiul din Ucraina. Potrivit inregistrarii, ei s-ar fi inrolat din simpatie fata de Noua Rusie si pentru a interveni impotriva crimelor care se fac zilnic in estul Ucrainei. Serghei Gherasimov, autorul postarii, preluata de pe (site-ul, televiziunea) LiveNews.ru, afirma ca soldatii straini s-au inrolat in armata autoproclamatei Republici Donetk pentru sprijinirea independentei regiunii controlate de rusi. Pana la aceasta ora MapN nu a avut o reactie oficiala.

3 Comentarii

 1. ax spune:

  Mircea , poate ca mi se pare , sper ,dar cred ca Bibere te cam influienteaza.Nu este bine , crede-ma , cu rusii romanii nu tin decat doar daca sunt platiti.El , mai mult ca sigur , tu chiar si asa n-ai face-o…Leapade-te de satana Mircea !

  • Mircea spune:

   Cred ca atitudinea fata de Est, indeosebi fata de rusi, ar trebui sa fie mai obiectiva. Daca inainte de 1989, (mai ales in perioada 1947-1955) romanilor li cerea dragoste neconditionata fata de comunism si sovietici, acum exista riscul ca romanilor sa li se mute fortat privirea, prin manipulare, catre Vest, UE si SUA.
   Daca suntem cetatenii unei tari puternice si stabile nu trebuie sa ne fie teama de o confruntare a argumentelor, de o adevarata dialectica in privinta chestiunilor economice si geopolitice. Stiu ca satana de care vorbiti poate fi in actiunile oricarui stat puternic, care isi doreste suprematia. Si de fiecare data aceasta este in detrimentul intereselor statelor mici si mijlocii.

   • ax spune:

    Te inteleg perfect Mircea , sunt sigur de puterea ta de discernamant . Iti urez mult succes in toate si te rog sa ai grija de tine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com