Turneul Smiley: 17 concerte in 15 orase

Turneul @Smiley_Omul, cel mai mare turneu national al unui artist român, în 15 orase din tara, care va debuta pe 29 octombrie, la Pitesti, va avea concerte de deschidere diferite în functie de locatie. Jean Gavril, Emilian si trupa din Republica Moldova 7 Klase, toti artisti Hahaha Production, vor încalzi cu muzica lor publicul venit la concertul cât o viata de om sustinut de Smiley.
„Ma pregatesc sa încep un turneu cât o viata despre viata, plin de emotii, despre om si toate etapele care lasa urme în viata lui: copilarie, adolescenta, maturitate si batrânete. Am ales ca în deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu sa cânte artisti în care cred si cu care lucrez zi de zi, care compun multa muzica, care stau zile si nopti în studio sa experimenteze, sa repete, sa cânte ce simt. Eu stiu ca ei vor ajunge mari si sunt bucuros ca fac si eu parte din drumul lor spre succes si spre inimile publicului.”, spune Smiley care se pregateste intens alaturi de trupa sa, pe care o numeste #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei, de turneul @Smiley_Omul care va debuta în orasul lui natal, Pitesti, pe 29 octombrie si se va încheia pe 21 decembrie, la Bucuresti.
„Este o poveste frumoasa si o uriasa provocare sa cânt în cadrul turneului @Smiley_Omul. Am emotii mari, dar si foarte multa adrenalina zilele acestea când repet non-stop alaturi de trupa mea pentru ca show-ul meu de pe scena sa fie la înaltimea asteptarilor publicului lui Smiley.”, declara Emilian, artistul de doar 24 de ani, absolvent de Conservator, compozitor, textier si interpret Hahaha Production care a impresionat deja cu cele mai recente piese ale lui lansate: Pentru ea, Iubeste-ma si Ochii verzi.
„@Smiley_Omul va aduna zeci de mii de oameni din toata tara în jurul lui Smiley si iata ca si a mea si a trupei mele. Este o bucurie imensa sa cânt în deschiderea concertelor lui, pregatesc un show nebun, deloc cuminte, pentru ca oamenii au nevoie de actiune înainte sa intre Smiley pe scena, trebuie sa fie gata încalziti pentru calatoria muzicala pe care o pregateste el. Le promit ca nu vor sta pe scaune cât voi fi eu pe scena, n-au cum, la asta lucrez”, declara cu convingere artistul Jean Gavril, arhitectul rebel, pasionat de sporturi extreme, îndragostit de rock, pentru care nu exista „nu” in ce îsi propune, care compune muzica, scrie versuri si cânta ca nimeni altul. S-a remarcat dupa ce a lansat piese precum „Oh, Ramona”, coloana sonora a lungmetrajului cu acelasi titlu, „Vagabond” alaturi de DOC, „Tocuri”, „Sex în lift” „Papusa paradis”, „Festival”, „Picioarele reci”, „Fata, bea cu mine” sau coverul emotionant dupa piesa „Iti pare rau” a lui Dan Spataru, alaturi de Feli.
„E un vis împlinit pentru noi sa putem cânta în deschiderea concertelor lui Smiley din acest turneu maraton, în fata atâtor persoane. Ne-am plimbat cu acordeoanele, contrabasul, chitara, toba peste tot, pe strazi, pe scena mai mari sau mai mici, prin trenuri, în casele oamenilor, în redactii de presa, pe aerodrom, iar acum le pregatim si le încalzim pentru o întâlnire foarte importanta cu spectatorii lui Smiley care suntem siguri ca se va lasa cu multa bucurie, cu dans, cu cântec si cu emotii puternice.”, declara entuziasmati cei 5 muzicieni moldoveni de la 7 Klase, studenti la conservator, cuceritori si talentati care s-au lansat cu muzica lor urbana cântata la instrumente clasice. 7 Klase au lansat deja hituri în Republica Moldova si România precum „Fata urbana”, „Fata care nu ma lasa” sau „Plec din Chisinau”.

Emilian va cânta pe 29 octombrie la Pitesti, pe 30 octombrie, la Buzau, pe 10-11 noiembrie, la Ploiesti, pe 12 noiembrie, la Brasov, pe 13 noiembrie, la Târgu Mures, pe 25 noiembrie, la Craiova si pe 21 decembrie, la Bucuresti. Jean Gavril va cânta în deschiderea concertelor lui Smiley din 5 si 6 noiembrie, la Constanta, în orasul lui natal, pe 7 noiembrie, la Galati, pe 18 noiembrie, la Cluj, pe 19 noiembrie, la Timisoara, pe 20 noiembrie la Arad si pe 21 decembrie, la Bucuresti. Trupa 7 Klase, originara din Republica Moldova, va cânta în deschiderea concertelor din 10 decembrie, de la Bacau, 11 decembrie, Botosani si 12 decembrie, din Iasi.

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orase ale tarii din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai gasesc înca online aici:

https://bilete.smiley.ro/

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com