„Turism Educational la Bacau”

Agentia de turism Icar Tours lanseaza miercuri, 3 aprilie 2013, începând cu ora 11:00, la Sala de Sedinte de la etajul I al Consiliului Judetean, cel mai complex catalog de turism educational din tara. Intr-un catalog de exceptie sunt expuse peste 200 de obiective catalog educational bacau coperta pentru onlineturistice din Moldova, Bucovina sau  Maramures.

Icar Tours ofera prin intermediul proiectului „Turism Educational la Bacau” un îndrumar de calatorie conceput în primul rând pentru a realiza învatarea si mai ales împlinirea acesteia prin locuri, fapte, istorii si oameni asa cum sunt acestea întâlnite în viata reala si prezenta. „Se împlinesc trei ani de la lansarea la Iasi a conceptului de Turism Educational. Am raspuns la provocarea de a aduce calitate în turismul din România prin educatie. Cu parteneri si colaboratori  de exceptie am identificat peste doua sute de obiective turistice din Bacau si din regiunile Iasi, Neamt, Bucovina, Maramures si Brasov si le-am asezat în propuneri de programe turistice de învatare si descoperire. Prin management, marketing, profesionalism, dar mai ales prin pasiune reusim sa demonstram ca avem un potential educational neexploatat: turismul de calitate”, declara Florin Barhalescu, Manager General Icar Tours.

 

La conferinta vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, parteneri culturali si parteneri mass-media ai proiectului, precum si cadre didactice de la scolile din Bacau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com