Pascal Bruckner lanseaza „Casa Ingerilor“ la Libraria Carturesti- Verona

Maine, cunoscutul romancier si eseiest francez Pascal Bruckner isi lanseaza noua sa carte in Bucuresti, la Libraria Carturesti Verona, in prezenta unor oameni de cultura si jurnalisti romani. Evenimentul, fixat sa aiba loc de la ora 18.00, prilejuit de lansarea cartii „Casa Ingerilor“ este organizat de Editura Pascal Bruckner lanseaza Casa Ingerilor

Trei. Alaturi de Pascal Bruckner vor fi prezenti: criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Casa Ingerilor este primul roman pe care Pascal Bruckner il scrie dupa aproape 7 ani. Casa Ingerilor ne poarta intr-o calatorie infioratoare si fascinanta prin tenebrele Parisului.
Pascal Bruckner reflecteaza asupra decaderii umane si a contrastului izbitor dintre viata „civilizata” si cei aflati pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale.

Pascal_Bruckner- sursa foto famme.com

Pascal_Bruckner- sursa foto famme.com

„Intra in aceasta Casa a Ingerilor, care atinge punctul nevralgic al societatii contemporane, scotand in evidenta ipocrizia tuturor, de la cinici la binefacatori si de la boemi la cei implicati in cauze umanitare.” – L’Express

Pascal Bruckner este bine-cunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerul Luni de fiere, Copilul divin sau Hotii de frumusete, precum si a numeroase carti de eseu: Paradoxul iubirii, Euforia perpetua, Mizeria prosperitatii, Tirania penitentei sau Noua dezordine amoroasa, scrisa impreuna cu Alain Finkielkraut. Toate aceste carti au aparut la Editura Trei“, se arata in invitatia adresata de organizatori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com