Tezele „fundamentaliste” ale Partidulului Comunist Marxist Leninist din Romania (UPDATE)

Liga Comunistilor din Romania a creionat cateva dintre tezele care ar putea sta la baza viitorului Partid Comunist Marxist Leninist din Romania. Ideile care se regasesc in cele 10 teze „fundamentaliste“ sunt insa in dezacord cu actual Constitutie a Romaniei dar si cu reglementarile internationale ce privesc drepturile omului si proprietatea.

APP2000120688592220px-Marx_oldLiga Comunistilor din Romania propune desfiintarea proprietatii private, desprinderea bisericilor de stat si tranformarea lor in muzee dar si executarea homosexualilor si a vanzatorilor de tara. Teza 9 vizeaza realizarea Romaniei Mari prin „revenirea Basarabiei , Bucovinei , Tinutului Hertei si Cadrilaterului la Patria Mama , pentru „Romania Romanilor, numai a Romanilor si a tuturor Romanilor” iar teza 10 se refera la ruperea aliantelor „mondialiste“, gen NATO sau UE.

 

UPDATE  Vineri 25 ianuarie „Facem citeva precizari:

1Liga Comunistilor din Romania este un curent ANTISTALINIST;a se vedea/verifica aceasta orientare atit prin teza noastra NATIONALISTA,cit si prin linia TROTSKYSTA.,proclamata in TEZA X.

2Constitutia Romaniei  si CEDO ne acorda libertatea de exprimare

3Liga Comunistilor din Romania duce o LUPTA DE IDEI contra NOULUI CAPITALISM,inclusiv contra NOII BURGHEZII CEAUSISTE

4Lucrarea „MISCAREA REVOLUTIONARA INTERNATIONALA” nu cuprinde [si] organizatii FASCISTE, ci ANTIFASCISTE [pe linga celelalte tendinte:trotskyste,maoiste,guevariste,anarhiste“, a precizat Marin Trusca presedintele Ligii Comunistilor din Romania.

Tezele „PARTIDULUI COMUNIST (MARXIST – LENINIST) DIN ROMANIA

 

I. Partidul Comunist(m-l) din Romania este organizatia comunistilor nationalisti fundamentalisti ,arma celor saraci contra celor bogati , bratul politico-organizatoric al Noii Revolutii Proletare.

II. Partidul Comunist(m-l) din Romania va alunga patronii din miscarea comunista , noua aristocratie din miscarea muncitoreasca , partidele privatizarii din miscarea socialista si capitalismul din societatea romaneasca

III. Partidul Comunist(m-l) din Romania va expropria integral Noua Burghezie ceausista si postceausista si va desfiinta proprietatea privata

IV. Partidul Comunist(m-l) din Romania va instaura socialismul pluralist , egalitarismul, democratia directa , autoconducerea muncitoreasca , economia planificata competitionala

V. Partidul Comunist(m-l) din Romania va asigura tuturor cetatenilor locul de munca conform pregatirii, salariul minim , locuinte din fondul de stat , invatamant gratuit , asistenta medicala

minimala gratuita

VI. Partidul Comunist(m-l) din Romania va institutionaliza raportul 4/1 intre salariile maxim si minim, va interzice confidentialitatea salariilor si va suprima cumulul de functii.

VII. Partidul Comunist(m-l) din Romania respinge cultul personalitatii si elitelor, va

deprofesionaliza politica si va impune reprezentarea proportionala a claselor muncitoare

VIII. Partidul Comunist(m-l) din Romania va separa biserica de stat – finalmente transformand bisericile in muzee , va combate poluarea si descompunerea morala , inclusiv prin executarea criminalilor , homosexualilor si a vanzatorilor de tara.

IX. Partidul Comunist(m-l) din Romania , pe urmele martirilor Tudor Vladimirescu , Avram Iancu , Mihai Eminescu , militeaza pentru Securitatea Romanismului , pentru Romania Mare ,pentru revenirea Basarabiei , Bucovinei , Tinutului Hertei si Cadrilaterului la Patria Mama , pentru „Romania Romanilor, numai a Romanilor si a tuturor Romanilor”

ComunismX. Partidul Comunist(m-l) din Romania va proclama nealinierea si neintegrarea tarii in structurile capitaliste mondializante si se va solidariza cu fortele populare de eliberare sociala si nationala de pe toate meridianele sub steagul Revolutiei Permanente , pe calea marxist – leninista :Trotsky – Mao – Che Guevara

01.01.2013

Razboi palatelor , pace colibelor !“

 

Pentru iubitorii ideilor marxist-leniniste si a celor staliniste, Liga Comunistilor din Romania, prin liderul Marin Trusca, pune la dispozitie o lista cu mii de e-mailuri ale celor mai importante miscari comuniste, fasciste si anarhiste din lume:Revolutionary International Movement 23.12.2012

 

2 Comentarii

  1. Petre Ignat spune:

    Marin Trusca este posesorul unui certificat de luptator anticomunist obtinut de la organele judecatoresti si a cerut si obtinut compensatii banesti de un miliard lei vechi de la regimul postdecembrist procapitalist. Cum se impaca acest lucru cu programul acestui partid dar mai ales cu calitatea morala pe care trebuie sa aibe ca si conducator al acestuia?

  2. Tovarasul Marin Trusca este un vechi luptator comunist, detinut politic din Socialism, victima a represiunii peceristilor, autor al unor texte de esentiala concentrare ideologica si politica, de totala adversitate fata de conducatorii PCR si ai Socialismului (a carui existenta o neaga).
    Membru fondator si Vicepresedinte ales (la Conferinta de constituire) al Partidului Comunistilor (Nepeceristi) -functie din care a demisionat imediat- tovarasul Trusca este adeptul Revolutiei Permanente (mondiale), fara limita nationala, cu trimitere ca model la Che Guevara, neaga, practic, orice organizare politica a claselor exploatate si, în esenta, Puterea Democrata; din aceste motive nu se implica în structuri de partid si nici în actiuni electorale.
    Sînt juste tezele expuse de dumnealui, dar unele sînt prea blînde, spre exemplu privind biserica si religiile în general; acestea nu trebuie doar separate de Stat, ci interzise în orice spatiu public, ele fiind Ciuma cea mare a Omenirii, care nu trebuie sa contamineze societatea, neavînd permisiune decît în intimitatea persoanelor autoînrobite.
    17 ianuarie 97 (2013). Prof. Gheorghe UNGUREANU, Presedintele Partidului Comunistilor (Nepeceristi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com