Tatal parlamentarului bacauan Valerian Vreme va fi inmormantat astazi, la Onesti

Tatal deputatului Valerian Vreme va fi înmormântat în acelasi cimitir în care odihneste, pe veci, si tatal Nadiei Comaneci. Slujba va începe la ora 12.00, la Biserica Sf. Neculai din Onesti.

aici va fi inmormantat Vasile VremeDurere în familia deputatului bacauan Valerian Vreme, dupa tragicul accident produs joi dimineata, la o trecere de pietoni din zona Garii si a unui supermarchet (Billa). Tatal parlamentarului, Vasile Vreme (78 de ani,  a fost acrosat de o cisterna din Prahova, în timp ce traversa strada pentru a-si face cumparaturile. Impactul a fost atât de puternic, încât a murit pe loc.

Patriarhul României i-a trimis condoleante deputatului Valerian Vreme

Ieri, trupul neinsufletit al lui Vasile Vreme  a fost adus din Bacau, de la Institutul de Medicina Legala, pentru a fi depus în Biserica Sf. Neculai din Onesti. El va fi înmârmântat sîmbata, de la ora 12, în cimitirul central, loc în care odihneste  si tatal gimnastei Nadia Comaneci. Slujba va fi oficiata de un sobor de 15 preoti, condusi de protopopul Constantin Alupei. „În seara asta, la 7, vor avea loc primele slujbe, stâlpii. Inmormântarea va fi Biserica Sf Neculaimâine, de la ora 12. Vor fi veni foarte multi oameni, prieteni ai familiei, colegi din Parlament. Deputatul Vreme a primit deja condoleante, inclusiv de la Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel“, a spus Luminita Patrateanu, consilierul parlamentar al deputatului Valerian Vreme

Deputatul Valerian Vreme, presedintele Partidului Miscarea Populara din Bacau, fost Vremeministru al Comunicatiilor provine dintr-o familie de învatatori. Vasile Vreme a predat copiilor în comuna Viisoara, din judetul  Botosani. Dupa terminarea scolii, fiul, Valerian, a primit repartitie în Onesti, unde atunci functiona platforma petrochimica. Câtiva ani mai târziu, dupa 1990, când au iesit la pensie, si parintii s-au mutat aproape de fiul lor. Vasile Vreme locuia peste drum de locul în care si-a pierdut viata!

Valerian Vreme a postat un film, pe pagina de Facebook, cu tatal lui, care poate fi vazut aici!

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , ,

Un comentariu

  1. Gheorghe P spune:

    Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com