Targ de imbracaminte si incaltaminte de toamna

Apropierea toamnei impune în fiecare an modificari importante atât, în ceea ce priveste cererea, consumatorii, cât si ofertele de produse si servicii ale agentilor economici.Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza în perioada 31 august – 04 septembrie 2011, la Central Plaza Bacau un Targ de imbracaminte si incaltaminte de toamna.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00. „Sunt prezenti în calitate de expozanti, peste 60 de agenti economici din 12  judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care ofera o gama larga de produse de calitate pentru acest sezon, la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, produse pentru copii, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare”, a precizat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

Parteneri media: Ziarul de Garda (www.ziaruldegarda.ro) este partener media al acestui eveniment. Vor prezenta oferta targului de imbracaminte si incaltaminte si Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU,               Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,                     Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Zile si Nopti, Sapte Seri,                   Business Texin, Bacaul economic, www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro, www.kristofer93.com, www. megabacau.blogspot.com.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com