Targ de imbracaminte si incaltaminte de iarna

Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza in perioada 26-30 octombrie, la Central Plaza Bacau, Targul de Imbracaminte si Incaltaminte. Programul de vizitare este zilnic intre orele 10 si 19.

“Sunt prezenti în calitate de expozanti, peste 60 de agenti economici din 12  judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care ofera o gama larga de produse de calitate pentru acest sezon, la cele mai bune preturi: confectii de sezon pentru adulti si copii, încaltaminte si produse de marochinarie, dresuri si lenjerie intima, confectii din piele si blana, produse pentru copii, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii, artizanat si produse alimentare”, a precizat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

Parteneri media:                                 Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM, Radio ZU,               Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau,                     Impartial de Bacau, Ziarul Ora 25, Zile si Nopti, Sapte Seri, Business Texin, www.dinbacau.ro, www.inimabacaului.ro www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, www.autenticpromotion.ro, www.ziaruldegarda.ro, www. megabacau.blogspot.com.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com