Targ de Craciun la Central Plaza Bacau. Vezi programul expozitional la inceputul anului 2014

Camera de Comert si Industrie din Bacau intermediaza in perioada 11-15 decembrie intalnirea intre cererea si oferta de produse specifice Targurile CCI BacauTarg de CraciunCraciunului. Targul de Craciun isi doreste sa fie un sprijin pentru cei care doresc sa cumpere cadouri, indiferent de domeniu, la pret redus. De la dulciuri, imbracaminte, la incaltaminte si accesorii.

Camera de Comert si Industrie din Bacau a anuntat si urmatoarele evenimente expozitionale. In perioada 17-19 ianuarie 2014 va avea loc Targul de Turism si Targul de Vanatoare si Pescuit. Targul de Produse Traditionale, intre 29 ianuarie-2 februarie, manifestarea PRO S.P.E.R, intre 14 si 16 februarie. In martie sunt programate si in curs de organizare Targul de Produse Traditionale &Produse de Martisor (26 februarie-2 martie) si Targul de Nunti, de „Ziua Femeii“ si „40 de pahare“, intre 7 si 9 martie.

Camera de Comert si Industrie organizeaza toate evenimentele la Central Plaza, deja partner traditional al Camerei si oamenilor de afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com