Tanchist acuzat ca a violat un baietel de 4 ani si jumatate

Tanchistul Nicu Clapa, de 45 de ani, din Bacau, este acuzat ca a violat un baietel de numai 4 ani si jumatate. Familia Anghel, din comuna Magura, aflata în apropierea Bacaului, a venit la Unitatea Militara 01602 pentru a strânge iarba cosita. Gheorghe Anghel de 67 de ani, împreuna cu fiul sau Costel, de 37 de ani si nepotelul, de numai 4 ani si jumatate, au ajuns în unitate pe la ora 11. Aici s-au intalnit cu Nicu Clapa, cumatrul lor, cu care au schimbat o vorba. Acesta a vrut sa-i arate baiatului tancurile folosite de armata la razboi.

„Clapa a luat nepotelul si a disparut cu el vreo 25 de minute. Baietelul s-a întors mergând cracanat, era zgâriat pe fata si ne-a zis ca nenea i-a bagat cucu în fund. Ne-am uitat si era plin de sânge în anus”, ne-a povestit bunicul Gheorghe Anghel. Batrânul povesteste ca l-a oprit pe fiu sa nu-l omoare pe militar, care deja a luat-o la fuga. Dupa ce au alertat Politia si conducerea unitatii militare, cu totii au mers la cercetari. Medicul legist confirma leziunile din zona anala. „Copilul are leziuni recente, dar este prematur sa facem alte afirmatii. Nu pot confirma un viol în adevaratul sens al cuvântului. Daca ar fi fost cu penisul ar fi fost mai distructive. Lasam pe seama Institutului de Biomedicina al MAI sa faca recoltarea probelor biologice, de pe îmbracaminte si alte analize specifice”, a precizat Nori Waisemberg, medic în cadrul IML Bacau.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau confirma întocmirea unui dosar penal pentru viol. „În acest caz în care am fost sesizati, s-a întocmit dosar penal pentru viol asupra unui minor. Persoana acuzata lucreaza într-o unitate militara”, a declarat Narcisa Butnaru. Deoarece posibilul viol s-a produs în afara activitatilor militare, Parchetul Militar si-a declinat competenta pentru Parchetul Tribunalului Bacau, care va lua masurile legale.

 

„Din câte am înteles rupturile la anus nu sunt foarte mari, deoarece militarul avea penisul mic”, afirma Gheorghe Anghel.

mai multe in ziarul Libertatea

 

 

Un comentariu

  1. iris spune:

    „Avea penisul mic”. Iata ca natura i-a tras clapa lui Clapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com