Politistii bacauani l-au lasat în libertate pe Clapa

Militarul acuzat ca a violat un baietel de numai 4 ani si jumatate în unitatea militara este  cercetat, deocamdata, în libertate. Politistii bacauani au luat decizia sa nu emita un mandat de arestare pentru 24 de ore pe numele lui Nicu Clapa, de 45 de ani, desi familia afirma ca baietelul lor a fost violat, iar medicul legist confirma existenta unor leziuni anale.

În acelasi timp, psihologul bacauan Iustinian Turcu afirma ca gestul militarului este tipic pentru un psihopat si ca baietelul ar trebui consultat de un psiholog.

Politistii bacauani au exlicat ca nu pueau emite un mandat de arestare deoaece înca nu sunt vnite expertizele medico-legale.”Nu avem expertize clare dte de specialist. Când se vor demonstra acuzatiile, militarul va fi arestat de politie”, a declarat Vasile Oprisan, seful IPJ Bacau. Medicul legist Nori Waisemberg confirma existenta unor leziuni anale la baiatul abuzat, dar deocamdata nu exista si probele biologice care sa confirme identitatea agresorului.

Pe de alta parte, psihologul Iustinian Turcu afirma ca exista posibilitatea ca afectiunea militarului sa fi fost bine ascunsa, dar ea sa fi existat într-o stare latenta. „A aparut ceva care a fost factorul declansator, dezihibator. Poate alcool poate altceva”, a spus presedintele Colegiului Psihologilor din Bacau.

Profesor eminent, arestat 24 de ore pentru o presupusa spaga de 200 de lei

Decizia politistilor bacauani este uimitoare, cu atât mai mult cu cît în aceasta saptamâna un profesor bacauan de matematica a fost arestat pentru o presupusa spaga de 200 de lei.

Profesorul de matematica Ioan Gherasa, fost student eminent, sef de promotie si autor al unor culegeri de profil a fost tinut în arest 24 de ore desi chiar în denunt se afirma ca suma reprezenta datoria elevei pentru orele de pregatire. Profesorul eminent a fost arestat în cancelarie, desi asupra lui nu existau probe ca ar fi cerut spaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com