Sucevenii pun pavele in Bacau

Primaria Municipiului Bacau executa lucrari de refacere a trotuarele pe strada 9 Mai. Lucrarile se fac pe portiunile cuprinse între Biserica Precista, Liceul Economic, Banca Comerciala si magazinul Agricola International, situat la  intersectia  9 Mai si B.dul Unirii.

 

„Pe aceste portiuni se monteaza pavele de trafic intens, suprafata totala fiind de 6.020 de metri patrati. Pe aceasta portiune lucrarea va fi finalizata la sfârsitul lunii mai, dupa care se va trece la montarea de pavele si pe trotuarele de pe strada Alexandru cel Bun, pe ambele sensuri, pâna la Insula de Agrement, suprafata pe aceasta portiune fiind de aproximativ 4.320 de metri patrati”, a precizat Ionut Tomescu, purtator de cuvant al Primariei Bacau.

 

Contractul încheiat cu SC Simetrica Suceava, firma care a câstigat licitatia, prevede refacerea si montarea de pavele pe o suprafata totala de  12.600 de metri, în calcule intrând si refacerea trutuarelor de pe strada Ana Ipatescu, pe ambele sensuri de mers, pe portiune cuprinsa între strazile 9 Mai si Mihai Viteazu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com