Intoxicari de Paste/ Stavarache, primarul scrisorilor

Dupa Ionel Palar, a venit randul lui Romeo Stavarache sa lase scrisori cu mesaj religios la usile bacauanilor. “Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic”, se arata in cartonul semnat de primarul Bacaului.

 

Dincolo de mesajul absurd si inutil: “sanatate si fericire care sa dainuie vesnic”, edilul bacauan spera ca prin obiceiul de a baga pe gat scrisori alegatorilor, cu orice prilej, sa fie reales la nesfarsit.

 

In 2004, Romeo Stavarache a trimis prima scrisoare la usa bacauanilor. Atunci a dat rezultate, pe fondul scaderii popularitatii edilului Dumitru Sechelariu. Pana in prezent, primarul Bacaului a trimis zeci de scrisori. Scrisori in care isi eprima nemultumirea fata de Dumitru Sechelariu, PSD, PDL si isi prezenta realizarile. Intoxicarile primarului bacauan nu se opresc aici.

 

Romeo Stavarache a facut multe gafe de cand trimite epistole. La sfarsitul lunii noiembrie 2010, primarul a trimis peste doua mii de scrisori catre elevii eminenti din oras, pline de greseli gramaticale. Desi a cheltuit atunci 5500 de lei de la bugetul local, in epistole Romania era trecuta cu litera mica, in  loc de “celui” era scris “celuzi”, termen inexistent, fara a mai vorbi si de un pleonasm drag inginerului Stavarache, “performanta de top”.

Desi am solicitat oficial purtatorului de cuvant al Primariei Bacau, Ionut Tomescu, sumele cheltuite pentru scrisorile de Paste, pana la aceasta ora nu am primit raspuns.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , ,

2 Comentarii

  1. elena spune:

    @Bila Neagra …in mare-s de acord cu cele spuse…insa in toata lumea aceasta, intr-o tara care este civilizata, sau se straduie….macar pe hartii sa fie in randul celor ok…..exista sustinere pentru cei cu „nevoi speciale”…..nu zic….sunt care nu merita, dar sunt atatia care au nevoie de anumite fonduri macar pentru a nu muri de foame si de boli pe margine de drum….in fine….SA FIM MAI BUNI nu-i greu……insa, „dom premar”…..e tare interesant din ce banuti isi permite sa ne TREMEATA AN DE AN cate o felicitare cu urari pozitive……dar care nu prea mai ajung la nici o inima….ca-s vizibile falseturile…..MAI BINE AR ACOPERI STRAZILE CU CAT SI CUM TREBUIE, SA NE TINA MACAR UN AN, NU O LUNA, O JUMATATE DE AN CU INDULGENTA, MAI BINE NU AR MAI ALUNGA POTENTIALII INVESTITORI DE LA PORTILE BACAULUI….SA OFERE SANSA DE INTEGRARE PE PIATA MUNCII A MULTORA CARE AU STUDII SAU NU……….DAR NU SE POATE CACI IN ACEST TARGUSOR NUMIT BACAU SE VREA MANIPULARE IN MASA, FRAUDA SI IOBAGIE = UNII DOMNI, ALTII FLAMANZI…..peste toate….ce-i de facut?

  2. Bila Neagra spune:

    Ceea ce face primarul Stavarache cu tichetele de masa data numai anumitor pensionari sub motiv ca au pensii mici se numeste DISCRIMINARE si ma refer numai la acei pensionari care au pensii mici pentru ca nu le-a placut munca ori, din anumite motive, s-au pensionat medical, fara sa fie bolnavi. Ce face primarul Stavarache? Descurajeaza pe cei care, dupa o viata de munca, ajung sa traiasca mai rau si mai greu decat hoastele batrane care, cat au fost in putere, nu s-au dus la munca. Asa vor face si tinerii din aceste familii, nu vor munci, stiind ca, la vremea lor, se va gasi un alt primar fraier, milos si vesnic in campanie electorala, care sa nu-i lase sa crape de foame. Acesti oameni care nu au semnat condica in viata lor si nu au fost nevoiti sa iasa din casa pe frig, ploaie, ninsoare sau vant, se bucura de o multime de gratuitati sau reduceri de preturi in timp ce un pensionar care sare peste baremul de 700 de lei plateste totul, nu are nici un avantaj si nici trai decent. De ce aceasta dorinta de uniformizare? De ce primarul Stavarache ii umileste pe cei care l-au votat si sustinut? In timp ce un beneficiar de al lui Stavarache vinde bonurile de alimente ca sa-si ia bautura, un altul caruia nu-i ajung banii de la luna la luna, isi doreste o carte dar nu are cu ce sa si-o cumpere pentru ca, din putinul de pensie, i se mai ia niste bani care se directioneza tot in favoarea celor obisnuiti sa traiasca din pomana autoritatilor. Rusine sa va fie, domnule primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com