Sotul femeii care facut videochat in primarie bate in retragere, desi afirma ca imaginile sunt trucate

Sotii Ionita din comuna Nicolae Balcescu, aflati în mijlocul unui scandal sexual, refuza sa depuna plângere la Politie si sa ceara o expertiza, desi ieri au afirmat acest lucru. Catalin Ionita a spus anterior ca totul este „o factura“, iar videoclipurile aparute cu sotia lui sunt trucate.

Livia Ionita (31 de ani), acuzata ca a facut videochat erotic în biroul în care lucra, din Primaria Nicolae Balcescu, a refuzat sa comenteze în vreun fel videoclipurile în care ea apare în ipostaze compromitatoare pe Internet. Surpinzator, si sotul ei, care ar fi bagat mâna în foc ca totul este un trucaj, si-a schimbat atitudinea. Daca ieri declara ca va face plângere penala si va solicita o expertiza, astazi si-a schimbat atitudinea la 180 de grade. „Nu mai depunem nicio plângere. S-a rastalmacit ce a am zis noi. Nu mai facem nicio declaratie în presa“, a spus Catalin Ionita, fara sa poata preciza ce anume a fost rastalmacit.

Curvele din carbon de la Nicolae Balcescu, claxonate de soferii de pe E85 (Galerie Foto)

Catalin Ionita este acuzat de complicitate

Ieri, Catalin Ionita a fost acuzat de primarul Anton Siler ca ar fi complice la videochatul erotic practicat de sotie, în timpul orelor de program la Primaria Nicolae Balcescu. Edilul a mai afirmat ca, dupa ce Livia Ionita a fost determinata sa-si depuna demisia, ar putea fi dat afara si sotul ei. „Ei lucrau în acelasi birou. Sotul statea de sase sa vada daca nu vine cineva. Totul se întâmpla când celelalte colege erau plecate la masa sau cu hârtii“, a spus Siler.

Cum sa furi 1 km de cale ferata

Catalin Ionita este convins ca totul a fost regizat de un angajat al primariei, care i-a facut zile fripte si în trecut. Mai mult, el afirma ca a fost dat afara din institutie odata cu restructurarile bugetare si ca a câstigat în instanta dreptul de a lucra aici. „Decizia este data de Curtea de Apel Bacau si este irevocabila. Primaria are sa-mi dea 40.000 de lei pentru timpul în care nu mi-au dat voie sa muncesc. Acum ne cauta alte bube pentru a scapa de noi. Ne sunt înscenate niste lucruri murdare”, a spus acesta.

Primaria nu face nimic: Bacauanii, terorizati de sobolani

Au ucis mii de caini

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. Atata valva pentru nimic interesant….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com