Femeia care a facut videochat în primarie si-a dat demisia (foto-video)

Livia Ionita, angajata într-o primarie bacauana, a demisionat dupa aparitia pe internet a unor imagini în care apare cu sânii goi.

Livia Ionita (31 de ani), din comuna bacauana Nicolae Balcescu, apare în ipostaze compromitatoare într-un clip care circula pe internet. Femeia pare ca face un adevarat show sexy pe un site destinat adultilor, chiar din biroul institutiei în care lucreaza din 2005. Ea este referent la Biroul Taxe si Impozite Locale. Totodata, este colega de serviciu cu Catalin Ionita (31 de ani), sotul ei, cu care are doi copii, de 3 si 5 ani.

Dupa aparitia imaginilor, primarul Anton Siler (PDL) i-a cerut demisia, pe motiv de imoralitate. Femeia s-a conformat rapid. Siler sustine ca, de ceva vreme, Livia venea la serviciu îmbracata mai deocheat si cu laptopul personal. Aceasta, cu toate ca institutia îi daduse un laptop de serviciu. „I-am spus sa nu mai vina cu laptopul de acasa, deoarece are un altul de munca. Acum o saptamâna i-am pus în vedere acest lucru chiar în scris. Cu toate acestea, îsi îndeplinea obligatiile de serviciu”, a spus primarul Siler.Curvele din carbon de la Nicolae Balcescu, claxonate de soferii de pe E85 (Galerie Foto)

„I-am spus sa-si dea demisia, pentru ca este o femeie imorala si a facut acest lucru în timpul serviciului, în institutia noastra. Cred ca si sotul era complice la tot ce s-a întâmplat. De aceea, l-am mutat jos la paza”, a mai adaugat edilul. O comuna se revolta impotriva E.ON

Colegii nu se asteptau la „surpriza”

Colegii ei de birou sunt uluiti de cele auzite. Ei nu se asteptau de la Livia sa faca asa ceva si nici nu-si explica când a avut timpul necesar pentru show-uri erotice. „Nu am vazut nimic ciudat. Se îmbraca normal si venea la serviciu ca oricare dintre noi. Nu cred ca a facut asa ceva”, a spus Tereza Patrascu, colega sa de birou. Si viceprimarul Bebi Cojan evita sa abordeze subiectul. „Nu e treaba noastra. Acum am aflat si noi de acest lucru”, a spus viceprimarul Cojan.

Sotul cere expertiza imaginilor

Catalin Ionita, sotul Liviei, este convins ca totul este regizat de un angajat al primariei, care i-a facut zile fripte si în trecut. Mai mult, el afirma ca a fost dat afara din institutie odata cu restructurarile bugetare si ca a câstigat în instanta dreptul de a lucra aici.

„Decizia este data de Curtea de Apel Bacau si este irevocabila. Primaria are sa-mi dea 40.000 de lei pentru timpul în care nu mi-au dat voie sa muncesc. Acum ne cauta alte bube pentru a scapa de noi. Ne sunt înscenate niste lucruri murdare”, a spus sotul femeii.În plus, el afirma ca edilii au încercat sa o scoata afara din serviciu si pe sotia sa. „Am fost amenintat sa termin cu procesele si sa-mi vad de treaba. Unii sunt puternici si au bani, iar primarul e usor de manipulat”, a mai adaugat barbatul.

Catalin Ionita baga mâna în foc ca imaginile sunt trucate, ca unele cadre sunt lipite de altele, fara nicio legatura cu realitatea. „Sotia mea a nascut doi copii prin cezariana si are cicatrice mari pe abdomen. Fata din filmare nu le are. A fost lipit capul ei de corpul altei femei, cu dimensiuni similare. Voi face o plângere penala si voi solicita o expertiza a imaginilor. Sunt convins ca este un trucaj”, a mai spus el. În schimb, Livia refuza sa faca orice declaratie, deoarece considera ca situatia este una personala si îi priveste doar pe ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com