Secretarul de stat Razvan Murgeanu a luat-o razna din cauza pasajului lui Romeo Stavarache

Secretarul de stat Razvan Murgeanu, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, si-a platit datoria fata de Romeo Stavarache. Acesta a dovedit in cadrul  unei emisiuni la 1Tv Bacau, cunoscuta ca “televiziunea de casa” a primarului Romeo Stavarache, ca are memorie scurta, ca-i lipseste demnitatea si ca prezinta o instabilitate emotionala care il face incompatibil cu ocuparea unei functii publice cu responsabilitate. Secretarul de stat recunoaste ca a luat-o razna din cauza intrebarilor legate de pasajul subteran. Mai mult, el afirma ca jurnalistii i-au spus de fisuri, dar uita ca el este primul care a facut publice neregulile de la pasaj.

 

Stavarache a fisurat pasajul la fonduri europene

Bacauanii, sufocati de tone de praf

Articolul publicat in cotidianul Adevarul se bazeaza in mare parte pe declaratiile lui Razvan Murgeanu, care a afirmat ca Auditul National din cadrul Curtii de Conturi „i-a dat cu flit lui Stavarache pentru ca a atribuit 3 milioane de lei, din fonduri europene, fara licitatie”. Tot Razvan Murgeanu este cel care a precizat la acel moment ca este necesar un control structural al pasajului, deoarece ar putea avea unele probleme (fisuri) dar si ca Primaria Bacau va fi sanctionata pentru incalcarea legislatiei europene. In cadrul discutiei telefonice oficialul din minister a spus, de data asta pe lege, ca penalitatile pot fi extinse pana la retragerea integrala a finantarii europene si mi-a promis ca a doua zi imi va da date concrete din raportul de control al Pasajului „?tefan Guse-Oituz”.

 

De unde a stiut Stavarache intrebarea adresata lui Murgeanu?

 

Romeo Stavarache a sunat conducerea redactiei locale Adevarul pentru a incerca sa blocheze materialul de presa. Pana la acea ora primarului bacauan nu-i fusese adresata nicio intrebare legata de ilegalitatile facute la pasaj, despre care am aflat chiar de la prietenul lui, secretarul de stat Razvan Murgeanu. Suparat, Romeo Stavarache a aruncat cu injurii si amenintari, dezvaluindu-si deviatiile de comportament, capatate in copilarie . Amenintarile lui au mers pana acolo incat a spus ca-i va cere presedintelui Basescu inchiderea ziarului Adevarul.

Apelul edilului bacauan dar si faptul ca stia intrebarea pusa de mine secretarului Murgeanu indica o situatie clara. Stavarache era disperat ca ar putea transpare in presa golaniile facute cu fonduri europene, dar si faptul ca Murgeanu l-a atentionat ca va apare un articol, dandu-si seama, probabil ca a facut o gafa atunci cand mi-a dezvaluit unele culise. Inca odata secretarul de stat a dovedit instabilitate in atitudine si conduita sa de oficial al Ministerului Dezvoltarii.

 

Romeo Stavarache a obtinut protectia Puterii

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Romeo Stavarache a curtat PDL-ul, partidul aflat la guvernare si care are un cuvant de spus in Justitie. Romeo Stavarache face parte din Sistem. Fostul sef al propagandei de la Aerostar, ajuns „intamplator” la balconul Prefecturii in 1989, a dansat pe sarma deoarece are protectie. De fiecare data cand a fost reclamat, procurorii „nu au gasit suficiente motive” pentru a lua masurile legale. Desi pozeaza in arhanghelul Opozitiei, primarul bacauan a obtinut deja sustinerea unor grupuri importante ale PDL-ului, care in momentul de fata il fac inatacabil.

 

Pentru o buna parte a presei raman neelucidate unele investitii publice, devenite adevarate bube ale administratiei Stavarache.

 

1Podul provizoriu de la Serbanesti

 

2Ce astepta Romeo Stavarache cand s-a retras din procesul cu Transport Public si de ce a reintrodus actiunea in instanta, dupa ce proprietarul societatii si-a luat primii bani?

3 Grupul de Cogenerare 1 de la CET

4 Investitia de la Teatrul de Vara

5 Problemele de legalitate cu fonduri europene de la Groapa Ecologica

6 Pasajul subteran „Stefan Guse-Oituz”

citeste si:

SCANDAL: Fonduri europene date fara licitatie la pasajul subteran Oituz –Stefan Guse

TUPEU: Romeo Stavarache ameninta ca închide Adevarul

Primarul Stavarache si-a vazut visul cu ochii, a transformat municipiul Bacau intr-un imens orfelinat (anul 2016)

 

 

 

 

 

2 Comentarii

  1. De la minster spune:

    Murgeanu si-a primit partea de la rromanul STAVARACHE. Nu zice nimic de ce a asteptat de la Stavarache, acest roman sadea, ca a vrut niste bani cand s-au alocat noi contracte din fonduri europene. Murgeanu este capul caracatitei fondurilor europene, un individ deosebit de periculos care face rau tarii, impreuna cu acest primar pe vechi, acest rrom an Stava, ce nume de liberal, ce putoare. Nu stie nimeni ce s-a facut, Stava a fost pe la Bucu, sa calmeze spiritele, stie ca e penal. Pasajul e bataie de joc la fonduri europene. UE fiti cu ochii in patru pe Romeo Stavarache, Apostol, Murgeanu, Flutur, Stolojan ca banii dati aici ajung la MAFIE.

  2. constructor spune:

    Murgeanu egal bani spaga sa zica ca e pasajul bun. Pasajul e innclinat intro parte si poate cadea oricand. Stavarache stie ca va cadea, dar spera sa tina pana dupa alegeri. O sa urmeze o tragedie sa vedem cine raspunde!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com