Se fura de sub nasul Politiei Primariei

Centrul Regional de Ecologie (CRE) a ramas fara motor la barca. Tinerii ecologisti ai ONG-ului si-au depozitat barcile dar si alte obiecte la sediul Protectiei Civile din cadrul Primariei Bacau. La inceputul lunii septembrie au constatat disparitia motorului barcii, marca Mercury. Gabriel Gritcu, liderul CRE, a depus o plangere penala la Sectia 2 Politie. „Costa vreo 3 mii de euro acel motor. Am facut plangere, s-au facut cercetari, dar nu stiu de niciun rezultat„, a afirmat Gritcu.

 

Sediul fostei tabere pentru sinistrati era pazit de Politia Primariei. Benone Tocila considera ca Politia Primariei nu avea nicio responsabilitate asupra motorului, deoarece acesta nu era trecut pe inventar. „Nu era pe inventarul de paza. Colegul de la paza isi nota numerele masinilor care intrau acolo. Doar pe cei de la CRE nu-i inregistra. Poate chiar ei au luat”, a afirmat Tocila.

Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau, ne-a confirmat existenta dosarului penal. „S-a intocmit dosar penal pentru furt calificat, cu autor necunoscut. Din cat am inteles, cercetarile sunt avansate. Au fost anuntate si capitaniile din tara, pentru identificarea acelui motor”, a spus Narcisa Butnaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com