Scolile si colegiile din Bacau unde au fost reabilitate salile de sport. În program intra si modernizarea a 55 de clase scolare

„Am finalizat reabilitarea a patru sali de sport. A cincea se afla în lucru“, se precizeaza intr-un anunt pe pagina oficiala de Facebook a primarului bacauan Cosmin Necula. Pentru anul scolar 2017-2018 administratia si-a propus sa finalizeze reabilitarea a cinci sali de sport dar si modernizarea si aducerea la standarde de normalitate si civilizatie a 55 de sali de curs pentru cei mai mici dintre scolari.

Lucrarile sunt realizate atat de firme private cat si de Societatea de Servicii Publice Municipale Bacau S.A. (in cazul lucrarilor mai mici, de la clasele pregatitoare).
„Asa cum am promis la începutul anului scolar, Primaria Bacau a terminat reabilitarea a patru sali de sport, apartinând colegiilor „Pedagogic” si „N.V. Karpen”, respectiv scolilor gimnaziale „Mihail Sadoveanu” si „Spiru Haret”. Pentru lucrarile mentionate am alocat suma de 745.000 de lei, bani din care s-au reabilitat acoperisurile/sarpantele salilor, s-au înlocuit (unde era cazul) suprafetele de joc si s-au refacut instalatiile electrice/termice.
Totodata, suprafata de joc de la terenul de sport al scolii Alexandru cel Bun, suprafata cu un grad mare de deteriorare ce a ajuns sa reprezinte un risc pentru copii, a fost complet înlocuita. Elevii beneficiaza astazi de un teren cu suprafata sintetica la un nivel mai mult decât decent.
Vom continua reabilitarea si modernizarea salilor de sport si în anul ce va urma. Prin acest program de investitii, ca si în cazul celor 55 de clase modernizate pentru ciclul scolar de „clasa pregatitoare”, intentionam sa aducem infrastructura scolara la standarde ce tin de normalitate.
În curs de reabilitare se afla si sala de la Liceul cu Program Sportiv. Contractul de proiectare plus executie a fost semnat si are o durata de realizare de aproximativ 12 luni. Practic, lucrarea de modernizare a salii de la Liceul Sportiv se va încheia în maxim un an de zile.
Ne tinem de cuvânt. Facem ce am promis“, a precizat, pe Facebook, primarul Cosmin Necula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com