Schimbari importante în fruntea parchetelor si instantelor din Bacau

O serie de procurori si judecatori din Bacau au fost promovati în functii în urma examenelor, care au avut loc în ultimile trei luni. Fostul prim-procuror adjunct de la Parchetul Tribunalului Bacau, Carla Petraru, a devenit procurorul general al Curtii de Apel Bacau, dupa ce a luat 9.55 la examen. În urma concursului, presedintele Curtii de Apel Bacau este judecatorul Violeta Maria Chiriac (9,8 nota finala) iar presedintele Tribunalului Bacau, judecatorul Dana Stefanescu.

 

Carla Petraru, Parchetul Tribunalului BacauProcurorii si judecatorii care au vrut sa promoveze au Parchetul de pe langa Curtea de Apelparticipat la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul National al Magistraturii, în perioada 27 martie-24 iunie. Odata cu participarea la examene s-a schimbat si conducerea Tribunalului Bacau, a Curtii de Apel Bacau, a parchetelor judecatoriilor din Buhusi, Târgu Neamt dar si cel mai important, a Parchetului Curtii de Apel Bacau. Cea mai spectaculoasa promovare este a fostului prim procuror adjunct al Tribunalului Bacau, Carla Petraru, sotia procurorului militar Constantin Petraru. A luat la proiect 9.31, la proba scrisa, 9.80 si a promovat examenul cu 9.55.

Parchetul Tribunalului BacauCarla Petraru îl înlocuieste din functie, începând de astazi, pe Ionel Sentes, careTribunalul Bacau a fost procurorul general al Curtii de Apel Bacau din 15 iulie 2012, pâna-n prezent. Locul ocupat anterior de Carla Petraru, la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, de prim-procuror adjunct, a fost câstigat de un fost coleg, Alexandru Narcis Lazarescu, care a luat nota 8.60 la examene.

Si-au schimbat pozitia în ierarhia procurorilor si Radu Dimitriu, care a plecat de la Parchetul Judecatoriei Bacau, ca prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Buhusi, Viorel Murariu, de la Parchetul Judecatoriei Tîrgu Neamt, a ajuns prim procuror la aceeasi institutie. Raluca Cobzariu, venita de la Parchetul Tribunalului Braila ocupa acum functia de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Bacau iar Elena Camelia Mitelut, a plecat de la Parchetul Judec?toriei  Moinesti, ca prim-procuror adjunct al Judecatoriei Roman.

 

Noi sefi la Tribunalul si Curtea de Apel Bacau

 

Tot în urma examenelor si a expirarii mandatelor fostilor presedinti s-a schimbat si conducerea la Tribunalul Bacau, unde noul presedinte este Dana Stefanescu. A trecut examenul cu 8.99 (9.58 la proiect si 8.40 la proba scrisa). În fruntea Curtii de Apel Bacau este acum Violeta Maria Chiriac, care a trecut examenul cu 9,80 (10 la proiect si 9.60 la proba scrisa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com