Tristete la PMP. Conferinta despre nimic nou si vorbe goale (FOTO)

Liderii din fiecare judet al Moldovei, ai Partidului Miscarea Populara (PMP), au avut o intalnire, vineri, cu activul de partid din Bacau. Pentru ca intalnirea sa nu treaca neobservata, presedintii Ion Vranceanu (Bacau), Petru Movila ion Vranceanu(deputat de Iasi), Mihai Tibuleac (Botosani), Laurentiu Dulama (Neamt), Cornel Popovici (Suceava) si Dorinel Onofrei (Vaslui) au chemat si presa. „Evenimentul“ a avut loc in fostul sediu al Organizatiei Judetene a PSD, vizavi de Luceafarul, spatiu care a apartinut lui Cornel Iacobov.

Conferinta a continut subiecte confuze, propagandistice, la finalul careia s-a reafirmat loialitatea fata de „cel mai bun partener“, Traian Basescu.

Inutil sa fie redate lungile discursuri, lipsite de continut sau caracter de actualitate.

Petru MovilaDesi au fost la guvernare,  in primul sau al doilea rand al politicii, liderii PMP au descoperit acum ca Moldova este cea mai saraca regiune din tara si UE. Si de asta s-ar face vinovat, binenteles, doar PSD.  Ba mai mult, a fost vehiculata ideea, dupa retorica specifica doritorilor de autonomie din Ardeal, ca regiunea ar aduce mai multi bani la bugetul de stat decat primeste.

De la Ion Vranceanu, presedintele PMP Bacau, am aflat ca organizatia este praf, ca Valerian Vreme a lasat in urma lui, la partid, un dezastru dar ca partidul incearca sa se revigoreze.

In toamna ar putea fi cunoscuti candidatii pentru alegerile locale din 2016.

Cornel PopoviciIn linii mari, conferinta PMP a fost de o covarsitoare tristete. Lideri fara organizatii, care fac o discutie despre nimic. Nu exista nici macar un „target“ pentru alegeri. Propagandistic, popularii nu au evoluat cu nimic. Creatia lui Basescu doreste sa fie o carja de sprijin pentru opozitia PNL (PNL-PDL-FC), pentru care face o critica constructiva dar si un alt front de atac fata de PSD. Orizontul in care PMP va conta in ecuatia politica romaneasca este asa indepartat, incat partidul pare mai degraba sa moara odata cu creatorul Traian Basescu.

P.S. Fundatia Populara din Bacau are un nou presedinte, in persoana lui Iulian Visoiu, specialist la Aerostar si simpatizant de dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com