UPDATE Romeo Stavarache ramane dupa gratii. Cine va fi viitorul viceprimar al Bacaului

UPDATE 11 iulie: Dupa sedinta liberalilor de vineri, 11 iulie, s-a stabilit ca viitorul viceprimar sa  fie consilierul Iulian Stoican, Iulian Stoicanmembru in Comisia pentru activitati social-culturale, culte, învatamant, sanatate, familie, munca si protectie sociala, protectie copii, sport si ocrotirea monumentelor istorice, protectia mediului si reconstructie ecologica. 

Iulian Stoican este unul dintre cei mai bogati consilieri locali din Bacau. Are trei bucati de teren, din care doua in municipiul Bacau, de 2900 si 4000 de metri patrati, patru masini, un cont de 15 mii de euro si actiuni la mai multe firme. Veniturile si le-a rotunjit si din activitatea de la CET, s.a.

UPDATE: „Contestatia facuta de inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa a fost respinsa“, a precizat Stelian Bodeanu, purtatorul de cuvant al ICCJ.

In aceasta dimineata Romeo Stavarache, edilul municipiului Bacau, a ajuns in catuse la Inalta Curte de Casatie si Justitie din IPJ BacauBucuresti unde s-a judecat contestatia facuta fata de masura arestului preventiv, dispusa pe 1 iulie, urmare a incalcarii conditiilor de control judiciar. Impreuna cu Stavarache au fost judecati si Liviu Goian si Liviu Cenusa, cu totii inculpati intr-un dosar de coruptie al procurorilor DNA, cu acuzatii de luare de mita si complicitate la luare de mita. Solutia va fi aflata in aceasta dupa-amiaza.  Daca magistratii ICCJ ii vor respinge lui Romeo Stavarache contestatia, atunci edilul isi va petrece prima zi de nastere in arest. Pe 22 iulie, primarul Bacaului implineste 52 de ani.

Cine va fi viceprimarul Bacaului?

Executivul Primariei Bacaului sta acum doar in viceprimarul Vasile Tescaru, care a preluat prin ordin al prefectului Dorian Executivul Primariei BacauVasile TescaruPocovnicu atributiile primarului Stavarache. Cu o luna inainte si-a dat demisia si viceprimarul Mihai Sustac. Surse din PNL afirma ca la urmatoarea sedinta de CL va fi pus pe ordinea de zi si proiectul privind numirea unui nou viceprimar. Potrivit acestora, viitorul viceprimar ar putea fi consilierul liberal Neculai Nechita, cunoscut pentru firma de taximetrie pe care o conduce, dar si pentru alte Ilie Barzuafaceri. Pe lista de asteptare s-ar afla si consilierul Ilie Barzu, cel mai longeviv consilier local (20 de ani), care nu a iesit Neculai Nechitaniciodata din cuvantul sefilor si a pus mana la campaniile electorale din ultimii ani. Decizia liberalilor bacauani este dictata de Romeo Stavarache, chiar daca se afla in arest. Dealtfel, pe 1 iulie, cu putin timp inainte de a fi incarcerat, edilul l-a impus pe Ionel Palar interimar la conducerea Organizatiei Judenete a PNL Bacau, in ciuda contestatiilor altor lideri.

3 Comentarii

 1. CASA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI
  Mediator European Dr.Av.Vasile Botomei
  Apel public: Administratia din Bacau sparge buzunarul tau!
  Pretul la apa si canalizare, crescut din nou fara justificare.
  Binele oamenilor vine, de la Botomei Vasile!
  Printr-o noua actiune sa te-ajute si pe tine!
  ,,Mai aproape de oameni si de nevoile lor”
  ________________________________________________________
  Bacauanii sunt invitati pentru semnaturi de sustinere:
  La Biroul de Mediere Doctor Botomei Vasile
  Bacau, str. Oituz,33; Faceboh: botomei.vasile@yahoo.com; Tel. 0744191717.

 2. alicia spune:

  Sustac a mirosit ca-i baja la fundul lor si a iesit din schema. Ceilalti fraieri stau la inchisoare pentru imaturitatea cu care au tratat clementa justitiei! Multe magarii au facut batandu-se cu caramida in piept pentru ca aveau puterea si erau lingusiti. Trebuie revizuite toate contractele incheiate in perioada mandatelor la orice tip de servicii CET, Apa si canal, cu firmele de telefonie si cablu, licitatiile pentru reabilitarea termica, asfaltari, borduri, banci din parcuri, stalpi pentru marea publicitate….toate au cate o ceva …. care a ajuns in buzunarul suspusilor!

 3. Ce sublim pentru Romeo Stavarache! Asa se implinira prorocirea fostului primar Dumitru Sechelariu, ca Romeo Stavarache este un Primar corupt.
  In aniversarea evenimentului de eliminare a coruptiei din primaria municipiului Bacau, dovedita prin ramanerea in arest prin decizie definitiva a edilului Romeo Stavarache, se organizeaza de Pesedintele Dr.av.Botomei Vasile prin Asociatiea Sfantul Voievod Stefan cel Mare, comemorarea fostului Primar Dumitru Sechelariu,ce va avea loc la locul de veci al lui Dumitru Sechelariu din Cimitirul Central Bacau, in ziua de duminica, 13.iulie.2014,orele 12.00-12.30.
  In acest sens este publicat un Comunicat pe http://www.botomeivasile.ro. Sunt invitati sa participe cei care doresc sa pastreze un moment de reculegere, sa depuna o floare, sau sa participe fiecare cu ce poate, in amintirea celui ce a fost Dumitru Sechelariu si pentru ce a ramas in amintirea cetatenilor.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  Semneaza,
  DR.Av.Vasile Botomei-Presedinte Asociatiea Sfantul Voievod Stefan cel Mare, Bacau,str.Oituz,33,www.botomeivasile.ro, mobil 0744191717,Email:botomei.vasile@yahoo.com,www.unbr.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com