Bunurile lui Romeo Stavarache, sub sechestru

Averea lui Romeo Stavarache a fost pusa sub sechestru asigurator de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, care-l acuza pe edil ca a luat mita de cinci ori, în valoare totala de 2,39 milioane de lei. Mâine, de la ora 11, se va judeca contestatia facuta de Stavarache fata de masura asiguratorie ceruta de oamenii legii.

Romeo Stavarache masina StavaracheProcurorii DNA au cerut punerea sechestrului pe bunurile aflate pe numele primarului Romeo Stavararche, acuzat de luare de mita si în stare de arest pentru încalcarea masurilor impuse prin control judiciar. Fata de cererea de sechestru, Romeo Stavarache a formulat contestatie, care se va judeca mâine, de la ora 11, la Curtea de Apel din Bacau. În cazul în care Stavarache va fi gasit vinovat de instanta, statul îi va vinde o parte din bunuri pentru recuperarea a 2,39 milioane de lei, luati ilegal de edil, drept mita.

Casa StavaracheRomeo Stavarache are împreuna cu sotia declarate patru terenuri, în Bacau dar si în comuna Agas. Tot în declaratia de avere se regaseste casa de 252 de metri patrati construiti, salariul din ultimul an, de 48 de mii de lei, dividente de 2785 de lei, iar sotia Ana Maria, 2122 de lei dar si îndemnizatia de 35 951 de euro luata de la Comitetul Regiunilor de la UE, functie pe care a fost impus politic. Din declaratia de avere nu rezulta însa sume decontate din bani publici, pentru deplasarile regulate în Uniunea Europeana, asa cum sunt mentionate de presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com