UPDATE Romeo Stavarache ar putea fi arestat astazi Curtea de Apel pentru încalcarea controlului judiciar

Romeo Stavarache, primarul Bacaului dar si Liviu Goian si Liviu Cenusa ar putea fi incarcerati astazi pentru incalcarea controlului Curtea de Apel BacauRomeo Stavarache(PNL)judiciar. Cei trei au fost adusi la Curtea de Apel Bacau, pentru a li se pune in fata probele dar si pentru luarea unei decizii. Judecatorii ar putea schimba masura controlului judiciar, la propunerea procurorilor DNA.

Daca situatia se confirma si cei trei inculpati s-au intalnit dupa ce au fost eliberati joi noapte, atunci ei risca sa ajunga la recurs, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in duba Politiei si cu catuse la maini.  Vom reveni!

Dosarul 452/32/2014 este format pentru incalcarea controlului judiciar si propunerea procurorilor DNA de arestare a inculpatilor Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa.

  1.  unic (nr. format vechi) :
452/32/2014
Data inregistrarii 30.06.2014
Data ultimei modificari: 30.06.2014
Sectie: Sec?ia penala, cauze minori si familie
Materie: Penal
Obiect: înlocuire masura preventiva propusa de DNA/DIICOT (art.242 NCPP)
Stadiu procesual: Fond

Par?i

Nume Calitate parte
STAVARACHE ROMEO Inculpat
GOIANU LIVIU Inculpat
CENUSA LIVIU VASILE Inculpat

 

Sedin?e

04.07.2014
Ora estimata: 10:00
Complet: J.Dr.L.4
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:
01.07.2014
Ora estimata: 10:00
Complet: J.Dr.L.4 amânari
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , , , , ,

Un comentariu

  1. Acum 2 minute Dr.av.Vasile Botomei cetatean bacauan,exprima apreciere pentru dnul Romeo Stacarache,pentru aportul adus justitiei in identificarea de dovezi ce au condus la modificarea controlului judiciar in arest preventiv. Astfel este posibil sa ramana fara obiect initiativa civica de strangere de semnaturi de la cetatenii municipiului Bacau, in vederea depunerii tabelelor de semnaturi la Institutia Prefectului Judetului Bacau pentru organizarea referendumului local cu obiect demiterea Primarului Stavarache Romeo mai inainte de termenul pentru care a fost ales primar. Au fost stranse tabele prin voluntari pana la anuntarea arestarii preventive a dlui primar, din seara zilei de 1-07-2014,un numar de 10.000 de semnaturi valide. Dumnezeu a binecuvantat sa nu se mai cheltuie banii nici pentru tabele de semnaturi si nici pentru pliante de informare publica privin initiativa civica de eliminarea coruptiei din Primaria Bacau. Acum se vor indeplini conditiile de a fi suspendat din functia de primar Romeo Stavarache, prin Ordin de Prefect,potrivit Legii administratiei publce locale, in conditiile in care mandatul de arestare preventiva va fi prelungit pentru motiv de pericol public si bunaa desfasurare a procesului pena peste 30 de zile. Evenimentul coincide cu sarbatoarea ortodoxa din ziua Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant, din 2 iulie a fiecarui an cu incepere de la canonizarea Mariei Sale, pentru care a randuit Bunul Dumnezeu sa fiu autorul organizarii festivitatii cu ceremonial militar,fanfara militara,cu onoruri Domnitorului Moldovean cu slujba religioasa, planificata prin Comenduirea Garnizoanei Bacau, IPJ Bacau, Primaria mun.Bacau, Inspectoratul Scolar Judetean Bacau,Prefectura judetului Bacau,Consiliul Judetean Bacau si cultele religioase, cu incepere de la orele 16.00, in ziua de 2 iulie 2014,in centrul bacaului la Statuia Domnitorului Stefan Cel Mare si Sfant din fata Catedralei Ortodoxe Inaltarea Domnului Bacau. Prezenta informare constituie invitatie publica pentru reprezentatii tuturor institutiilor publice din Bacau,pentru cetateni si persoane juridice prin reprezentantii lor si bineantele mijloacelor mas media din Bacau si mas media nationala. Vrem ca acest popor sa stie din ce in ce mai mult ce vrea! Si a-si dea seama ce poate! O viata avem romani si-o cinste. Desteptati-va, c-amdormit destul! Puterea care ne uneste este mai mare decat puterea care ne desparte. Lumina razbeste mai mult decat intunericul. Consemneaza, Presedinte al Asociatiei Colegiul National Pedagogic Sfantul Stefan cel Mare si Sfant, Dr.av.Vasile Botomei/Array;ww.botomeivasile.ro,email:botomei.vasile@yahoo.com,mobil 0744191717, astazi,1-07-2014/Bacau,str.Oituz,33. Binecuvanteaza Doamne mostenirea ta,spre Slava Lui Dumnezeu, amin! ? Raspunde 0 (0 voturi)

    Citeste mai mult: adev.ro/n80yhj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com