Rezultate bune pentru Fotbal Club Bacau, la Cupa Prichindelul de la Piatra Neamt

Scoala Fotbal Club Bacau s-a întors de la Cupa Prichindelul, competitie desfasurata la Piatra Neamt, cu trei rânduri de medalii. Au urcat pe podium grupele FC Bacau, 2005, 2006 si 2007, antrenate de Vasile Jercalau si Cristi Haisan.

fc bacau grupa 2006Grupa 2006, antrenata de Vasile Jercalau, a spart gheata la competitii nationale si a urcat pe prima treapta a podiumului, la capatul unui parcurs spectaculos din toate punctele de vedere. Tinerii jucatorii s-au impus categoric în fiecare meci fara a primi gol. Au fost obtinute urmatoarele rezultate:
FC Bacau-FC Onesti 17-0
FC Bacau- Ceahlaul Piatra Neamt 8-0
Finala mare: FC Bacau – LPs Roman 8-0.
Florin Mihaila a fost declarat cel mai tehnic jucator, iar Nicholas Horvat a fost golgheter.
„Au jucat la adevarata lor valoare si trebuie sa recunoastem ca le-a iesit totul. Chiar si asa, mai este de lucru pentru ca ne aflam abia în faza în care acesti copiii se îndragostesc, cu adevarat, de fotbal. Au nevoie de cât mai multe jocuri pentru a-si dezvolta calitatile. La vârsta lor e important sa joace fotbal din placere, rezultatele importante vor veni în timp. Nu trebuie sa ne îmbatam cu apa rece, dar acum trebuie sa ne bucuram pentru acest parcurs de exceptie de la Cupa Prichindelul. Îi felicit pe toti, inclusiv pe parinti, pentru ca sunt alaturi de noi”, a declarat Vasile Jercalau.
Lotul FC Bacau, grupa 2006 este format din: Dragos Mireanu-Nicholas Horvat, Florin Mihaila, Dumitru Danielle, Denis Jadev, David Paval, Robert Nutu, Stefan Andries si Tudor Belciu.
fc bacau grupa 2005„Grupa 2005, antrenata de Cristi Haisan, a fost si ea aproape de medaliile de aur, dar a trebuit sa se multumeasca cu cele de argint. O reusita, chiar si asa pentru ca locul doi la Cupa Prichindelul e un pas înainte.
Rezultate: FC Bacau – Viva Activ Buhusi 3-3, 5-3 dupa loviturile de departajare, FC Bacau – CSM Focsani 3-0, Finala mare: LPS Piatra Neamt-FC Bacau 4-0“, a precizat, intr-un comunicat, Catalin Cojocaru, PR al Fotbal Club Bacau.

“E bine pentru moment. Evolutiile sunt în crestere si avem timp sa aducem si trofee în Bacau. Sunt sigur ca nu va dura mult pâna când acesti copiii minunati vor urca pe cea mai înalta treapta a podiumului”, a declarat Cristi Haisan.
Lotul FC Bacau, grupa 2005: Robert Haisan, Bogdan Berkovici, Bryan Cadar, Denis Sumanaru, Lucas Mihaila, Emanuel Tomita, Patrik Galatanu, Alberto Popa, Marian Pruteanu, Tudor Antohi, Rares Bordeianu, Traian Ciubotaru, Stefan Ciuchi si Stefan Mihaila.
Podiumul medaliilor obtinute de Fotbal Club Bacau a fost completat de grupa 2007, antrenata de Vasile Jercalau, care a urcat pe treapta a III-a obtinând astfel medaliile de bronz.
Rezultate:
FC Bacau-Corona Brasov 1-0
FC Bacau-Ceahlaul Piatra Neamt 0-1
Finala Mica:FC Bacau-Juniorul Suceava 1-0
fc bacau grupa 2007„Cu mai multa încredere am fi putut obtine medalii mai stralucitoare, dar nu rezultatele sunt cele mai importante acum. Pe primul loc, în viziunea mea, e placerea de a juca fotbal. Sunt copiii si nu trebuie sa uitam acest aspect foarte important”, a spus Vasile Jercalau
Lotul FC Bacau, grupa 2007 este format din: Alexandru Munteanu, Stefan Stoleru, Matei Afemei, Madalin Munteanu, Aaron Munteanu, Alessio Morosanu, Lorin Oprea, Paul Enea, Stefan Movileanu, George Codreanu, Andrei Lapusneanu si Dragos Bordeianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com