Rezerva de apa a municipiului Bacau, proiectare faza PTh si executie lucrari, scoasa la licitatie

Miercuri, 14 martie, anuntul de participare pentru obiectivul de investitie: „Rezerva de apa a municipiului Bacau, proiectare faza PTh si executie lucrari” a fost publicat pe SEAP (sistemul electronic de achizitii publice).

 

„Ne tinem de cuvânt,  facem ce am promis! Este un proiect imperativ pentru comunitatea bacauana,  prin intermediul caruia se asigura independenta sistemului de apa din municipiul Bacau, indiferent de aductiunile principale de la Valea Uzului, în contextul repetatelor avarii majore înregistrate pe aceasta conducta de aductiune. Aceste sisteme trebuiau gândite de acum 30 de ani”, a precizat dl. Cosmin Necula, primarului municipiul Bacau.

 

Valoare estimata a proiectului este de 19.025.197 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 16.04.2018, ora 15:00, iar data limita de evaluare a ofertei este 11.05.2018, ora18:00.

 

Procedura de atribuire a proiectului „Rezerva de apa a municipiului Bacau, proiectare faza PTh si executie lucrari” este cererea de oferta / procedura online simplificata – într-o singura etapa, criteriu de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-pret.

 

Dupa desemnarea câstigatorului, se va încheia un contract de achizitii publice al carui obiect îl constituie servicii de elaborare a proiectului tehnic si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitie „Rezerva de apa a municipiului Bacau”.

 

Activitatile contractului sunt incluse în 3 etape:

*Etapa I:

-1. Documentatie Proiect Tehnic (PTh), inclusiv verificarea atestata pe specialitati, conform HG 925/1995 si Legii nr.10/1995;

– 2. Documentatii pentru obtinere avize/acorduri ;

– 3. Documentatie tehnica în vederea obtinerii Autorizatiei de construire (DTAC), inclusiv verificarile tehnice conform HG nr.925/1995 (planurile de încadrare în zona si planurile de situatie vor fi cu viza OCPI, în original)

– 4. Detalii executie ( DE )

– 5. Caiet sarcini ( CS ), inclusiv verificarile tehnice conform HG nr.925/1995;

– 6. Documentatie tehnica de organizare a executiei lucrarilor (DTOE) ;

– 7. Plan de securitate si sanatate în munca ; Asistenta ethnica din partea proiectantului, pe toata perioada de realizare a obiectivului.

*Etapa a II-a:

– Executie lucrari;

*Etapa a III-a:

– Documentatia As Built (dupa finalizarea lucrarilor).

 

La finalul executiei acestui proiect::

– Lungimea totala a conductei de aductiune/ distributie va fi de 8900 ml si va cuprinde 7 tronsoane de conducta;

– Tronsoanele de conducta vor fi completate de un numar de 3 statii de pompare (Gheraiesti, Margineni 2, Vasile Pârvan);

– 14 camine de vana, golire si aerisire;

– Gospodaria de apa va fi constituita din: rezervor cu o capacitate de 25 mc, statie de clorinare, statie de pompare, instalatii electrice si hidraulice.

 

           

 

 

Impartaseste

administrator a etichetat acest articol cu: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com