„Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta“

Doingbusiness.ro organizeaza joi, 26 aprilie, la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” evenimentul „Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta“, dedicat companiilor din Bacau, Galati, Vaslui si Vrancea.

In prima parte a evenimentului se vor dezbate teme legate de optimizarea capitalului de lucru si accesarea fondurilor europene. Vorbitorii vor prezenta studii de caz si vor dialoga permanent cu participantii. Cristian Sirbu, Director Centru de Afaceri BCR Bacau, aduce in discutie solutii pentru optimizarea capitalului de lucru. Silvestru Bordeanu, Expert Fonduri Europene la BRD – GSG, analizeaza provocarile pe care le intampina companiile in accesarea fondurilor europene.

In a doua sesiune a evenimentului vorbitorii vor aborda strategia de vanzari, cu focus pe vanzarile complexe si leadershipul situational. Marius Decuseara Brandenburg, Country Manager, Trend Consult, vorbeste despre capacitatea vanzatorului de analiza si decizie asupra unui proiect complex de vanzare. Atunci cand decizia de cumparare apartine unui grup de persoane, relatiile dintre ele si modul in care vanzatorul abordeaza pe fiecare in parte sunt cruciale pentru a avea succes in fata competitiei. Viorel Panaite, partener Human Invest, prezinta cateva instrumente practice ce ajuta companiile sa creasca  responsabilitatea individuala si colectiva, sa atinga rezultatele asteptate si sa monitorizeze progresele pentru a creste performanta organizatiei.

„IBP Conferences si Doingbusiness.ro organizeaza evenimente de afaceri ce ofera sesiuni practice, interactivitate si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. IBP Conferences este organizator al seriilor de evenimente: Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit. IBP Conferences este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera produse si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Aceste produse si servicii includ: publicatii (Romanian Business Digest si Major Companies in Romania), servicii de agentie de evenimente (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc) si portaluri de afaceri“, a precizat  Valentina Moraru din cadrul International Business Promotion (IBP).

Agenda evenimentului:

09:30 – 11:00  Sesiunea I – Consultanta- Optimizarea capitalului de lucru. Succesul afacerii tale – Cristian Sirbu, Director Centru de Afaceri Bacau, BCR

– Provocari in accesarea fondurilor europene – Silvestru Bordeanu, Expert Fonduri Europene, BRD – GSG

11:30 – 13:00  Sesiunea II – Training

– Principalele etape ale unei vanzari complexe – Marius Decuseara Brandenburg, Country Manager, Trend Consult

– Leadership situational II – Viorel Panaite, Partener, Human Invest

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Cele mai comentate

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com