Un puscarias a evadat in zona Moinestiului

Astazi, in jurul orei 15, un detinut incarcerat in Penitenciariul Bacau, aflat la lucru in Moinesti, a evadat din custodia gardienilor. Este al doilea puscarias care isi incearca norocul in acest fel in ultima luna. Paftaluta Jorj Martin, în vârsta de 20 ani, este condamnat definitiv la 3,6 ani închisoare pentru savârsirea infractiunii de „furt calificat” De loc este din satul Gîrbesti comuna Tibana, judetul Iasi.

„Persoana privata de libertate clasificata în regimul semideschis desfasura activitati lucrative alaturi de alte 13 persoane private de libertate, sub supravegherea a doi agenti de penitenciare.În vederea capturarii persoanei private de libertate au fost dispuse masuri specifice în astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces în zona, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si contactarea reprezentantilor Ministerului Administratiei si Internelor“, a precizat Adrian Novac, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Bacau

PAFTALUTA JORJ MARTIN are urmatoarele semnalmente:

Înaltime: 1.72 m;

Tipul corpolentei: atletica;

Tipul fruntii: mijlocie;

Tipul nasului: drept;

Tipul ochilor: albastri;

Tipul gurii: mijlocie;

Tipul barbiei: normala;

Tipul urechilor: mijlocii;

Tipul fetei: ovala deschis;

Tipul parului: saten întins;

Vestimentatia: pantaloni de culoare maro deschis, tricou de culoare neagra cu o dunga verde pe piept si adidasi de culoare neagra cu trei dungi gri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com