Propaganda ieftina si mincinoasa a liberalilor bacauani. Bugetul Bacaului pe 2016, croit dupa nevoile electorale

Comunicatul de presa al liberalilor bacauani de astazi este de-a dreptul scandalos, prin minciuni, omisiuni si mai ales prin modul  in care anunta ca vor cheltui bugetul local, pentru ca bacauanii sa-i aleaga din nou. Este clar ca sefii acestei organizatii n-au inteles nimic din arestarile facute pana acum de Directia Nationala Anticoruptie sau de procurorii altor parchete. Dealtfel, singura sansa a gruparii asa-zis liberale de la Bacau este faptul ca DNA Bacau are prea putini procurori pentru a se ocupa de toate mizeriile facute in ultimii 12 ani. Orice investitie s-a facut cu scandaluri de coruptie, cu un jaf nemaivazut, astfel incat acum municipiul resedinta de judet este pe ultimul loc in tara alaturi de Vaslui.

Comunicatul scandalos semnat de PNL Bacau este intitulat „Centrul SMURD în Bacau, initiat de liberalii bacauani“. Pe 20 octombrie 2010, secretarul de stat de la Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a venit în Bacau sa vada cum merg „lucrarile“ la Centrul SMURD. Executivul liberal al Primariei Bacau a promis ca din 2011 vor începe investitiile la acest obiectiv foarte necesar. Unul dintre viceprimarii de la acea data era Dragos Luchian, care acum spune ca „Centrul …a fost initiat„.

Investitia a fost amânata an de an, din lipsa de interes. Atât primarul Bacaului dar si majoritatea liberala din Consiliul Local nu au initiat niciun proiect pentru demararea investitiei.
ISUJ BACAU

Liberalii bacauani ne anunta si ce pasi electorali vor face cu banii bugetului local: premii peste premii, cluburi pentru pensionarii de peste 60 de ani, tichete cadou, etc.

Dragos Luchian

„Centrul SMURD în Bacau, initiat de liberalii bacauani

Consilierii locali ai Partidului National Liberal au reusit sa impuna alocarea de fonduri din bugetul local al anului 2016 pentru construirea unui Centru Unic de Coordonare în care sa functioneze SMURD.

”Este un demers initiat de ceva vreme, dar care acum, la interventia noastra, se concretizeaza – a precizat senatorul Dragos Luchian, presedintele organizatiei municipale a PNL. Un centru unic de comanda pentu SMURD este mai mult decât necesar si va creste cu siguranta rapiditatea în inteventii, evident, în folosul oamenilor. Colegii mei consilieri locali liberali au prevazut în bugetul pe acest an alocarea a 120.000 de lei, din care se vor finanta studiile de prefezabilitate si fezabilitate”.

Consilierii locali liberali au venit pentu bugetul local din acest an si cu alte initiative. Astfel, numarul buselor de merit, performanta si excelenta acordate elevilor din municipiul Bacau se va dubla, de la 3.000 la 6.000 de burse lunar, iar 300.000 de lei din buget s-au alocat pentru constituirea Fondului pentru Tineret, din care se vor sustine initiativele si proiectele tinerilor bacauani.

Tot în urma interventiei liberalilor, se va reabilita si modeniza Pasajul CFR, se vor amenaja doua noi parcuri, în zonele Narcisa si Aviatori, se vor demara procedurile de achizitie si reabilitare a Hotelului „Central”, se vor construi patru Cluburi 60+ pentru pensionari, va fi modernizata piata din Cartierul CFR si vor fi extinse padocurile din  adapostul pentru câini. Peste 1.000.000 de lei s-au alocat si pentru modenizarea, reabilitarea sau extinderea unor scoli din oras, în cadrul unor poiecte co-finantate din bani europeni.

De asemenea, au fost introduse doua noi domenii de finantare în cadrul Legii nr. 350/2005, respectiv tineret si cultura, în valoare de 300.000 respectiv 1.400.000 lei.

 

BIROUL DE PRESA PNL Bacau“.

foto blog Sorin Platon, PNL-PDL

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu: , , , ,

Un comentariu

  1. George spune:

    Mincinosii , hotii si pomanagii. Jos cu ei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com