Proiect dedicat activistilor din societatea civila, organizat de American Councils for International Education

Ambasada Statelor Unite în România alaturi de American Councils for International Education organizeaza , în perioada 1 februarie-4 aprilie, proiectul „4/4 pentru prieteni“. Activitatile sunt adresate activistilor din societatea civila din întreaga tara iar intregul proiect are loc sub sloganul lui Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgenta si insistenta a vietii este: ce faci pentru ceilalti?”.

Pe 4 aprilie, cand va fi ziua in care se vor anunta castigatorii, se implinesc 50 de ani de la trecerea în nefiinta a lui Martin Luther King Jr.
Calendarul proiectului:
1 februarie: lansarea proiectului
1-19 februarie: înscrierea activitatilor de voluntariat
20 februarie- 20 martie: înscrierea voluntarilor
4 aprilie: Ziua cea mare! Ready?

Pot participa potrivit datelor de pe site-ul American Council:

Orice „ONG, grup de initiativa locala, scoala, liceu, universitate sau alt tip de organizatie si vreti sa gazduiti sau sa organizati un eveniment în data de 04/04/2018, va rugam completati formularul acesta pâna cel mai târziu la finalul zilei de 1 martie. În urma completarii formularului, veti fi contactat de un reprezentant al American Councils. Apoi, activitatea va aparea pe platforma online a proiectului, unde se pot înscrie voluntarii ce doresc sa ia parte la activitatea respectiva.

Daca esti un cetatean creativ si vrei sa te implici si tu, dar nu esti parte dintr-o organizatie, mai aduna în jurul tau înca 3 prieteni si înscrieti-va propria activitate de voluntariat aici . Daca nu aveti voi o idee de activitate si pare prea complicat sa organizati ceva, atunci va invitam sa ne vizitati website-ul dupa data de 20 februarie pentru a vedea ce activitati vor fi disponibile în judetul vostru. Între 20 februarie -20 martie, platforma va prezenta informatii despre activitatile locale de voluntariat si va puteti înscrie online“, se mentioneaza pe http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/.

Proiectul 4/4 pentru prieteni este finantat de Ambasada Statelor Unite în România si implementat de Consiliile Americane pentru Educatie Internationala, cu sprijinul partenerilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com