Profesorii sunt invitati la „Pedagogia diversitatii si dificultatile de invatare”

Evenimentul va incepe  vineri, 8 aprilie, de la ora 15, la Sala „Ateneu” din Bacau, unde sunt asteptate peste 300 de cadre didactice din intreg judetul.

Cu aceasta ocazie, sub egida Editurii Casei Corpului Didactic Bacau,  va fi lansata lucrarea „Pedagogia diversitatii si dificultatile de invatare”, coordonata de profesorul metodist Elena Hussar si profesor Gabriel Stan, carte care constituie un important suport de curs pentru acest inedit program de formare continua.

Programul de formare continua „Pedagogia diversitatii si dificultatile de invatare” a fost proiectat si dezvoltat ca rezultat al mai multor analize de nevoi realizate de specialistii Casei Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau, in ultimii patru ani.

Pana in momentul de fata, cursul a fost parcurs de un numar record de cursanti, peste 2100 de dascali din invatamântul preuniversitar, de toate nivelurile, deopotriva din mediul urban si rural.

 

Totodata, programul beneficiaza de o excelenta expertiza, deoarece echipa de formatori este formata din cadre universitare, profesori si metodisti cu o bogata experienta, recunoscuta pe plan local si national.

Este vorba de  prof. univ dr. Ecaterina Vrasmas, conf. univ. dr. Traian Vrasmas, conf. univ. dr. Alois Ghergut, de profesorii Gabriel Stan, Elena Hussar, Mariana Craciunescu, Lucica Dandu, Livia Liliana Sibisteanu, Elena Ungureanu, Diana Ecaterina Aprodu,. Anghel Nastase si Roxana Tâmpu.

„Acest program de formare a fost recent acreditat. Particularitatea lui rezida din continutul foarte specializat, care se adreseaza insa, tuturor cadrelor didactice din invatamântul preuniversitar. Remarcam ca in ultimii ani, colegii din judet si nu numai au manifestat un interes sporit fata de proiectele si programele noastre, situatie care ne-a mobilizat, in sensul acreditarii acestui program”, ne-a precizat Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau.

 

 

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com