Produse ieftine la Targul de Paste

În perioada 30 martie-3 aprilie, Camera de Comert si Industrie Bacau (CCI) Bacau organizeaza la Central Plaza Târgul de Paste. Pentru ca bacauanii sa aiba o oferta variata, reprezentantii Camerei organizeaza concomitent si Târgul de obiecte bisericesti si Targul de Turism.

 

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00.

 

„Sunt prezente în calitate de expozanti, peste 100 de firme din 26 de judete ale tarii, care prezinta si ofera spre vânzare o gama larga de produse la cele mai bune preturi: confectii textile si din piele, încaltaminte, marochinarie, articole pentru copii, cosmetice, bijuterii, artizanat, produse alimentare, obiecte liturgice, icoane, suveniruri si pachete turistice promotionale. Evenimentul constituie o buna ocazie pentru populatia din judetul Bacau de a cumpara produse de calitate pentru sarbatori, la cele mai bune preturi”, a declarat Mihai Tulbure, directorul CCI Bacau.

 

Prin generozitatea expozantilor, se vor oferi cadouri vizitatorilor la tombola ale carei extrageri au loc  in ziua de 2 aprilie 2011, la ora 14.00.

 

Parteneri organizare: Arhiepiscopia Romanului si Bacaului,

Centrul Enterprise Europe Network Bacau

Parteneri media:

 

Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau, Radio 21, Vibe FM,  Kiss FM, Magic FM, Radio ZU, Ziarul de Bacau, Observator de Bacau, Impartial de Bacau, Zile si Nopti, Sapte Seri, Lumea Credintei, www.gfhr.ro, www.infotravelromania.ro, Bacaul economic, www.bacau.info.ro, www.judetulbacau.ro, www.inimabacaului.ro, www.labacau.ro,  www.ghidulbacaului.ro, www.kristofer93.com,  www.autenticpromotion.ro, www.megabacau.blogspot.com.www.ziaruldegarda.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com