Conservatorii isi schimba statutul pentru senatorul Vasile Nistor

 

Constantin Avram, presedintele conservatorilor bacauani, a iesit la rampa, printr-o conferinta de presa, pentru a regla conturile in partid si a pentru a prezenta cateva din viitoarele directii. Pe plan local, principalele atacuri le-a lansat la adresa primarilor Cosmin Curelea si Gheorghe Balan, edili in Casin si Berzunti, pe care i-a demis din partid, dupa ce acestia au participat la alegerile de la PDL.

In acelasi timp, Constantin Avram a delimitat noua situatie aparuta in PC,odata cu venirea senatorului Vasile Nistor. „Domnul Nistor va avea o functie politica doar la nivel national, nu si local. In acest sens, vom modifica si statutul partidului”, a precizat Constantin Avram. Demisia senatorului bacauan Vasile Nistor a adus cu sine o noua configuratie in politica.

Odata cu plecarea din PDL, partidul aflat la guvernare si-a pierdut majoritatea in Camera Senatului dar si in unele comisii. Tocmai de aceea, senatorul Nistor va avea un cuvant greu de spus in politica nationala si cu atat mai mult, in cea locala. Constantin Avram a mai vorbit despre o campanie impotriva drogurilor usoare, care va fi desfasurata timp de o luna, sub drapelul conservatorilor. La conferinta de presa au mai luat parte primarul de la Moinesti, Viorel Ilie, Cristi Manolache, liderul conservatorilor din municipiul Bacau dar si Constantin Toma, viceprimar la Darmanesti sau vicepresedintele conservator venit de la Neamt, Miron Smarandache. Vom reveni cu o analiza, dar si cu motivele reale care i-au determinat pe primarii din Casin si Berzunti sa paraseasca barca PC-ului.

Impartaseste

Mircea Merticariu a etichetat acest articol cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com